Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] L# co i jak ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słuchajcie jestem w tym kompletnie na nowo. Jak to wgrać, skąd to brać etc ? Ściągnąłem to z naszego forum bo ktoś podawał link z tematu na nulled bo tam nie mam repów i postów. Mam to na kompie i co dalej ? Skąd mam wziąć login i hasło żeby to odpalić ?

Opublikowano

1. Robisz konto na nulled.io

2. Piszesz 4 posty obojętne gdzie

3. Robisz sobie 3 konta lub np twoi koledzy i lajkują Ci te 4 posty bo trzeba mieć minimum 10 reputacji

4. Jak już nabijesz reputacje to zabierasz się za nabicie 25 postów

(pisz gdzie chesz i co chcesz ale ja serdecznie polecam pisać w działach: muzycznych / youtube itp / piszesz np: nice, good job, ty)

5. Gdy juz to zrobisz to ściągasz LeagueSharpa, odpalasz LSVIP a następnie uruchamiasz tym loader i logujesz się passami z nulled'a

(ja tam takie konto z reputacją i postami robię w 10 minutek) 

Opublikowano

Musisz mieć konto i dostęp do auth na nulled.io

1. Robisz konto na nulled.io

2. Piszesz 4 posty obojętne gdzie

3. Robisz sobie 3 konta lub np twoi koledzy i lajkują Ci te 4 posty bo trzeba mieć minimum 10 reputacji

4. Jak już nabijesz reputacje to zabierasz się za nabicie 25 postów

(pisz gdzie chesz i co chcesz ale ja serdecznie polecam pisać w działach: muzycznych / youtube itp / piszesz np: nice, good job, ty)

5. Gdy juz to zrobisz to ściągasz LeagueSharpa, odpalasz LSVIP a następnie uruchamiasz tym loader i logujesz się passami z nulled'a

(ja tam takie konto z reputacją i postami robię w 10 minutek) 

I dostajesz bana za multi konta :)

Ktoś rozdawał z mpc forum repy (sam tak się załapałem)

Jak już masz Auth granted to pobierasz l# z głównej strony po prawej strony menu

Odpalasz LSVIP wybierasz lokalizacje loadera i jak ci się już odpali naciskasz Find Hidden Loader

A tu masz skrypty:

http://www.mpcforum.pl/topic/1356587-spis-skrypt%C3%B3w/

76561198342061369.png

Opublikowano

Dziwne, mam 3 konta z zrobionym  Auth Acess + do tego 3 albo 4 mulciaki i do tej pory 0 banów a nie zmieniałem żadnego IP ;3

1 moje i 2 konta kolegom robiłem :P

Opublikowano

Zrób jak ja napisałem może Cię nie zbanują, a nawet jeśli to zrobisz se nowe konta xD

Co wy macie z tym  Auth Acces to jest easy.

Zróbcie jak pisze to macie konto w 20 min ( ja robie je w 10 z repkami i postami )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...