Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

A Wienc Tak Dzis Zrobiłem Hwanga

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

OMG. Kolejny noob, który z szafy wyszedł -.- Musisz pobrać chińskiego clienta ze strony yt2game(podejrzewam,że jak przeczytałeś dotąd to już nie wiesz o co chodzi... ). Wchodzisz na yt2game.com i potem dział download. Następnie pobierasz plik, który waży 500MB+ i taki, który waży 2MB.. Po pobraniu obu plików... plik 2mb wklejasz do 500MB i odpalasz przez plik 2MB....

LOL

Opublikowano

Hej na forum jest kilka poradników jak widzieć hwanga na spol ! Opcja szukaj nie boli

lub CN Client na którym możesz ulepszać VOOV ale problem ...

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

oooo boże.

I z ort. też nie za ładnie.

Spodziewam się że nawet nie przeszukałeś forum opcją ,, Szukaj "

Bardziej polecam chińskiego klienta ponieważ na spol dużo błędów wtedy.

Opublikowano

a wienc tak pobrałem te cos ze strony co ma 5 mb ale chodzi o to ze bony chce miec po polsku ortografia wiem jestem dzieckiem i mam 12 lat :lol: a na tym co pobrałem nie jest po polsku i nie wiem jaki bon

Opublikowano

Twoj problem z tymi bonami. Mogles bony wkladac/zmieniac jescze za czasow stalki. Aż zal mi cie... Masz 12 lat,, czyli chodzisz do 5/6klasy...Czyli chyba maiales w 3 czy tam 4 klasie omawiana pisownie i reguły ortograficzne. Jesli nie to przeglądarka wykrywa błedy, takze to twoje ''Wienc'' by raczej zauwazyło. W domu tez sie pytasz mamy czy mozesz zrobic kupe?:P Radz sobie sam z takimi rzeczami. Ciesz sie, ze są osoby, ktore chca tobie pomoc i rozwinąc twoje IQ. ... Normalnie nie moge z ciebie. Po prostu Zal mi cie( w doslownym znaczeniu tego wyrazenia:()

Opublikowano

Akurat tu ,,Kiecolu" (tak wiemy że to Ty)

Sura WP akurat w PVP jest pro na wyższym lvlu...

Więc się nie zbijaj

Opublikowano

Siema! A jak na yt2game hwanga? Potrzebne są te kawałki kryształu, otrzymuje się z kawałków map. To wiem, ale u kogo można je przekształcić?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

a wienc dzienkoje wszystkim za pomoc co do tej twojej wypowiedzi to jestem leniwy i nie chciało mi sie banow zmieniac jak była stalka bo i tak by spali ale nie wiem czemu nie spalił juz sobie poradziałem poniewaz mam juz 2 hwangi i tamtej nie uzywam a 2 ma dobre bony wienc do zamkniecia