Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] m-bot.eu czy warto?

RikoDEV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj natrafiłem na http://m-bot.eui chciałbym was spytać czy warto kupować tego bota (nie chce kupić kota w worku)

Dzisiaj natrafiłem na http://m-bot.eui chciałbym was spytać czy warto kupować tego bota (nie chce kupić kota w worku)

Witaj, nie ponieważ jest to plagiat. po pełną wersję zgłoś się do "Łukasza Adamskiego", ts: online-ts3.pl albo do mnie na pw.

Opublikowano

Witaj, nie ponieważ jest to plagiat. po pełną wersję zgłoś się do "Łukasza Adamskiego", ts: online-ts3.pl albo do mnie na pw.

Hm.... a pełna wersja kosztuje tyle samo? :p czy taniej

hex.svg

PLAYBASE - Nowoczesna lista serwerów gier

Opublikowano

@PolskiRiko

Obecnie na rynku możesz znaleźć skrypty które w pewien sposób zastępują m-bota.

Takimi botami są m.in.:

1. JTS3Bot

2. AVNBot

3. MiniBot autorstwa KlassKai(a)

Niestety owe bot(y) nie oferują wszystkich funkcji które m-bot, lecz znaczną jego część.

Opublikowano

@PolskiRiko

Obecnie na rynku możesz znaleźć skrypty które w pewien sposób zastępują m-bota.

Takimi botami są m.in.:

1. JTS3Bot

2. AVNBot

3. MiniBot autorstwa KlassKai(a)

Niestety owe bot(y) nie oferują wszystkich funkcji które m-bot, lecz znaczną jego część.

Znalazłem jeszcze ofertę ts-web i jestem zainteresowany :)

Co do m-bot.eu to nie polecam mogą wam zawalić kasę, a co do ich licencji na ts3 to nie działa bo sprawdzałem

hex.svg

PLAYBASE - Nowoczesna lista serwerów gier

Opublikowano

Nie słyszałem o tej stronie zbytnio, prawdopodobnie są to osoby wyłudzające pieniądze, a w zamian dają pewnie z crakowanego m-bota, lub coś w tym guście, co do tego co Klaskai napisał, to się z Tobą zgodzę, wysoka cena jak za samego bota, chociaż rozumiem, że ma dużo więcej funki i na pewno jest dużo lepszy od darmówek. Dla Ciebie polecał bym szukać ofert tańszych, jeżeli dopiero co otworzyłeś serwer ts3, natomiast w późniejszym czasie rozważył bym propozycję Klaskaia.

Opublikowano

Nie słyszałem o tej stronie zbytnio, prawdopodobnie są to osoby wyłudzające pieniądze, a w zamian dają pewnie z crakowanego m-bota, lub coś w tym guście, co do tego co Klaskai napisał, to się z Tobą zgodzę, wysoka cena jak za samego bota, chociaż rozumiem, że ma dużo więcej funki i na pewno jest dużo lepszy od darmówek. Dla Ciebie polecał bym szukać ofert tańszych, jeżeli dopiero co otworzyłeś serwer ts3, natomiast w późniejszym czasie rozważył bym propozycję Klaskaia.

Oni nawet nie dają crackowanego od razu nie odpisują można ich pozwać do sądu za takie coś.Ale komu by się chciało xD.

Opublikowano

@PolskiRiko

Jeśli nie sprawdzałeś licencji to nie pisz bredni. Kupiłem tam BOT'a oraz licencje i wszystko ładnie śmiga. Jedna wada to, że ta strona to crack m-bota p. Przemka oraz p. Adamsa.

76561197995979834.png

• Przyjdę, pomogę, naprawię bądź zostanę Technikiem ts3 - KLIK

Opublikowano

Aha spk nie pierdziel mi że nie oszukują bo zapłaciłem a oni nie dali nie odpisuje a wież co ten typ też był sieradziu i coś myślę że to ty możesz być i wspominasz o tym więc coś czuje że to ty więc taka prawda nikogo więcej nie oszukasz.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngxTheGronek2000

Mylisz się kolego :) To, że jest z Sieradza jak Ja pewnie jakiś zbieg okoliczności. Ja takowej strony nie prowadzę + używam tylko licencji crack a BOTA mam AVNBOT.

VEJKBri.gif

I'm doing what he wants because I can!

:yay: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay:

NIE PRZEBACZAM! - NIE ZAPOMINAM!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...