Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z wejściem do gry

qAnimowany

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Kilka dni temu formatowałem komputer, zainstalowałem League of Legends no i teraz mam problem z wchodzeniem do gry . Podczas przejścia na ekran wczytywania mam czarny ekran a po chwili wyskakuje błąd w którym pisze że nie można się połączyć z serwerem i mam do wyboru "Spróbuj ponownie" lub "Anuluj" po ponownej próbie dalej wyskakuje ten sam błąd.

Opublikowano

Zainstalowane masz wszystkie biblioteki? Jeśli tak, to spróbuj wyłączyć antywirusa (lub dodać do wyjątków grę, może Ci ją blokować), ewentualnie spróbuj to zrobić z zaporą systemu. Jeśli to nie pomoże, to pomyślę o czymś innym.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

­Po ostatnich problemach z serwerami również ciągle wyskakuje mi ten błąd. W takiej sytuacji musisz wyłączyć clienta i zalogować się od nowa. W większości przypadków wyrobisz się przed rozpoczęciem meczu. Również z chęcią się dowiem, jak pozbyć się tego problemu.

c:

Opublikowano

Aktualizacja sterowników na najnowsze powinna Ci pomóc. - podobny problem miałem kiedy się rozpędziłem tak że zapomniałem o tej ważnej rzeczy :)

652461476122967357515.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...