Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oferuje pomoc techniczną przy serwerze

Serip

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oferuje: 

- wgrywanie modyfikacji na serwer i klienta;
  - lobby pomiędzy serwerami;
  - Konfiguracje mysql;
  - tworzeniu nowych komend;
  - edytowanie komend np: /time day na /wlacz dzien;
  - zabezpieczenie serwera przed botami, cheaterami;
  - pomoc w doborze modów/pluginów;
  - tworzenie multikomend;
  - spolszczenie pluginów
  - tworzenie własnych pluginów;
  - tworzenie sklepu z płatnością online;
  - konfigurację pluginiów, jak ich edycje;
  - łącznie pluginów z mysql;
  - tworzeniu nowych komend;

i wiele, wiele więcej...

Kontakt:
gg: 
49859733

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Napisz może czego oczekujesz :/

O

/V\

/''\

Opublikowano

Nie polecam tego użytkownika, nie potrafi pisać pluginów, sprzedawał chu*owo zedytowane gildie, w dodatku nie swoje (może i nadal sprzedaje)

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Choć mówią mi: Synthious, weź ćpanie odstaw... - Ja tylko chcę pizdę mieć #AnnaGrodzka

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, wiesz co jest pięć?

Opublikowano

A ja polecam. Statystyki, które wykonuje są estetyczne, ładne. Można się szybko z nim się skontaktować. Dodatkowo wykonuje pracę w przyzwoitej cenie.

Opublikowano

Nie polecam tego użytkownika, nie potrafi pisać pluginów, sprzedawał chu*owo zedytowane gildie, w dodatku nie swoje (może i nadal sprzedaje)

Też nie polecam tego silverka :v

A ja polecam. Statystyki, które wykonuje są estetyczne, ładne. Można się szybko z nim się skontaktować. Dodatkowo wykonuje pracę w przyzwoitej cenie.

Dziękuje, dziękuje :)

Napisz może czego oczekujesz :/

Wynagrodzenia, jeżeli zaciekawisz mnie pomysłem to nawet ranga mi styka :)

No to ten, ​refresh.

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

Opublikowano

Najlepszy Programista jakiego widziałem Zrobił Dosyć skomplikowany plugin z 8 klasami w ciągu 1H! Za jedynie 30zł. Inne oferty jakie dostawałem Były typu w ciągu 2 dni za 100zł. Polecam z całego serca. Z*******y kontakt oraz wykonanie. Cena jeszcze lepsza. Skąd biorą się tak zajebiści ludzie?

Opublikowano

Witam jestem zainteresowany i mam pytanie cz chciałbyś być stałym technikiem byś dostawał psc co miesiąc zapraszam na skypa ak.4772 i pisz na pw

Pomogłem? Daj plusika, to nic nie kosztuje a cieszy! :)

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...