Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie dotyczące serwerów Minecraft.

Serip

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich! Mam do was kilka pytań, dotyczących serwerów minecraft.

1. Jest jeszcze sens stawiania serwerów?
  2. Na jakim trybie/typie serwera wam się najlepiej gra?
  3. Czego wam brakuje na tych wszystkich serwerach, które są teraz?

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

Opublikowano

1. Według mnie jest sens stawiania serwerów, jeżeli tylko masz na niego chęci i sporo swoich własnych pomysłów.

2. W sumie tego nie da się dokładnie określić w 100%, ponieważ nie każdemu graczowi dopasuje każdy tryb gry.

3. Myślę, że przede wszystkim brakuje teraz właścicielom serwerów pomysłów na serwer oraz braku autorskich pomysłów ze strony administracji, która tworzy taki serwer.

Opublikowano

1.Wiesz, to zależy od wielu cznników. Jeśli chcesz stawiac kolejny easyhc/hardcore nie oplaca się kompletnie - marnujesz i swój i graczy czas.

Sens zawsze jakiś jest. Ale pls bądź oryginalny :).

2.Może jakieś ciekawe RPG? C: Ewentualnie klasyczne FreeBuildy.

3.Serwery na dziś tworzone są przez dzieci (9/12 lat) lub dla hajsu. W sumie to nie wiem czego mi brakuje :/

---------------------------------

Dziękuję, Pozdrawiam

HOMER12

Jeśli Ci pomogłem, możesz dać mi like  :yay:  ;) 

Potrzebujesz dodatkowej pomocy? Napisz do mnie na PW  

Opublikowano

1. Zależy od wykonania i nastawienia (czy to serwer dla kasy)

2. Survival z modami

3. Modów! Jak można katować demo minecrafta przez więcej niż 3 miesiące?

Brakuje mi stabilnych, darmowych nie pay2win serwerów z administracją która jest dojrzała emocjonalnie.

Do tego serwer musi jakoś zabawić gracza, mieć questy, fabułe itp bo samo zrobienie spawna nawalenie 150 modów też nie jest fajne. 

Opublikowano

1. Nie ma sensu, wychodzi tyle gówna że szansa że zrobisz coś nowego jest 1 do 100

2. Oryginalnym a nie mieszaniny

3. Oryginalności

Nie ma znaczenia czy gra jest realistyczna czy nie, nieważne czy jest futurystyczna czy dotyczy przeszłości!

Nieważne czy ma dobrą grafikę, czy słabą, nieważne jest czy jest nowa, czy stara!

Gramy w gry które lubimy najbardziej, zaakceptuj wybory innych!

Bo wszyscy w nie gramy, jesteśmy jednością.

Jesteśmy Graczami!

Opublikowano

1.No nie wiem czy jest sens obecnie jest wielka masakra i coraz niższy poziom graczy.

2. RPGow zawsze było mało i jest mało ale obecnie trudno znaleźć na nich chętnych.

3. Nowości to nie wymyślisz ale pytanie jest ciekawe bo takim dzieciom co jaraja sie skinami na bron byle co podejdzie byle pisało "autorskie pluginy 100%,vip na sv z gm"

Generalnie trudno jest w tym roku. Ci co grali długo i byli ogarnięci lub poprostu byli starsi już nie grają bo im się znudziło lub mieli dość.

Na koniec poradze ci tak jeżeli masz dużą ekipe w administracji, dobrze zgraną i nie rzygacie już tym to może wam się udać ale łatwo nie będzie bo nawet na MPC już mniej osób wchodzi w reklamy.

jjVvjT4.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...