Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukiwany Sponsoring

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

REKLAMA

Witam,

Poszukuję sponsora na serwer Easy / Medium,

nie będę się tutaj rozpisywał ile mam lat,

gdzie mieszkam itd przejdźmy do

oferty.

Serwer posiada  wiele nowości, które są po dziś sprawdzane,

paczkę ss'ów rzeczy mogę wysłać jeżeli osoba oferująca " Sponsoring" będzie chciała.

Serwer jest tworzony od Maja 2015 roku, więc posiada praktycznie wszelkie rzeczy dopracowane,

Przeprowadzaliśmy także beta testy serwera gdzie nie zostało praktycznie wykrytych dużo " bugów "

Serwer jest skończony w 99%, zostały leciutkie poprawki, więc odkąd sponsor napiszę i podejmiemy współpracę, 

wystartujemy w ciągu TYGODNIA

------------------------------------------------------------------------------------------

Informacje O Serwerze: 

Max Lv: 200
Punkty Statusu: 90
Exp: medium/easy
Eq: medium
Strony Ekwipunku: V
Ilość Królestw: 2
Source: Tak
6/7B: Nie.

** Nowości **
Na naszym serwerze posiadamy nowości takie jak:
- Dom Aukcyjny, 
- Wybór Umiejętności ( Poprzez Gui, które wyświetli Ci się na 5 LvL'u ),
System Wisielca, 
- Zmiana Ekwipunku, 
- Standardowo Panel Poboczny, 
- System Złości,
- Efekt Expienia Peta,
- Nowy Wygląd map, miksturek i tym podobne. Możliwe, że zapomniałem jakiejś nowości wymienić.
Chcemy także wprowadzić na serwer w późniejszym okresie
- System Shopów Offline,
- Magazyn Gildyjny,
- System Naramiennych Szarf

Oczywiście posiadamy owe systemy, ale są jeszcze w fazie beta testów i zostaną wprowadzone w późniejszym okresie.

(Trzeba założyć konto)

Parę Ss'y Odnośnie Projektu:

Gui Na 5 LvL'u Nie da się go zamknąć

8507014427535021427512.png

Dom Aukcyjny

2vdmneo.jpg

System Wisielca

28amgr6.jpg

System Złości

2lnejno.jpg

Więcej Informacji O Projekcie Poprzez Prywatną Wiadomość !

------------------------------------------------------------------------------------------

Oczekujemy:

- Zapłacenie Za Kodera Strony,

- Solidną Reklamę, 

- Maszynę Dedykowaną,

- Vps'a,

- Hosting oraz Domenę Pod Stronę,

- Hosting oraz Domenę Pod Forum,

- Zabezpieczenie Dedyka

- Opłatę innych rzeczy które będą potrzebne, 

- Grafikę

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Oferujemy:

- Zgrany Team,

- Serwer bez " Dużych Błędów ", 

- Pliki robione od zera,

- Ogarniętą Administrację ( 16+ ),

- Aktywność ( Ok 6 godzin dziennie +/- ),

- Więcej poprzez GG , Prywatną Wiadomość.

Kontakt:

GG: 53716395,

Oraz przez prywatną wiadomość.

Pozdrawiam Nexus

Opublikowano

Nie polecam, serwer padnie szybciej niż wystartuje.

Banują/ wyrzucają ludzi z teamu jeżeli się coś nie zgadza.

Serwer nie ma przyszłości, wszystko co to widać na ss'ach to pod*ierdolone z innych serwerów.

PS: Nexus, Tobiasz z SayerMT2 i pare innych nicków.

Opublikowano

A ja nie polecam, oskarża bez pokazania dowodów. zachowuje się jak skończony czop. Po za tym jako "technik" bardzo dobrze się ceni za pracę chciał 100 zł + co miesiąc płatność. Tak też pewnie chciał zarobić na dedyka, lecz pewnie nie znalazł nikogo głupiego aby poszedł na jego ofertę. 

http://www.mpcforum.pl/uploads/images/5166614427710251229037.png

Taki Ps. Kto kradnie czyjeś prace ten kradnie ( bo na Twoim serwerze nie ma ani 1 rzeczy zrobionej przez Ciebie, no może 1 quest? ) 

Jeszcze raz, serdecznie nie polecam :)

I co Questów chłopcze malinowy, jeśli ma się ich od zapierdzielenia na serwerze trudno samemu ogarnąć :) Lecz Ty pipka co na gotowcu all stawia może wiedziec ^^

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Nie polecam, serwer padnie szybciej niż wystartuje.

Banują/ wyrzucają ludzi z teamu jeżeli się coś nie zgadza.

Serwer nie ma przyszłości, wszystko co to widać na ss'ach to pod*ierdolone z innych serwerów.

Ok, ok, ok, ok zbędny mi jest twój komentarz, Nie byłeś w teamie, byłeś po prostu administratorem forum, gdzie nic nie zrobiłeś nawet, więc po co nam taka osoba ?

Nawet stylu nie wgrałeś, bo Cady to robił. 

Ps bana zasadził Ci Cady, nie ma go już w teamie ;) 

A ja nie polecam, oskarża bez pokazania dowodów. zachowuje się jak skończony czop. Po za tym jako "technik" bardzo dobrze się ceni za pracę chciał 100 zł + co miesiąc płatność. Tak też pewnie chciał zarobić na dedyka, lecz pewnie nie znalazł nikogo głupiego aby poszedł na jego ofertę. 

http://www.mpcforum.pl/uploads/images/5166614427710251229037.png

Taki Ps. Kto kradnie czyjeś prace ten kradnie ( bo na Twoim serwerze nie ma ani 1 rzeczy zrobionej przez Ciebie, no może 1 quest? ) 

Jeszcze raz, serdecznie nie polecam :)

PS 100zł miało być za wykonanie całej pracy :) Nie umiesz nawet dobrze przeczytać to co piszę xD 

Ok nie ma żadnej rzeczy zrobionej na moim serwerze, OK ! Nie widziałaś go, a oceniasz pozdro ! ! xD

Opublikowano

Ok, ok, ok, ok zbędny mi jest twój komentarz, Nie byłeś w teamie, byłeś po prostu administratorem forum, gdzie nic nie zrobiłeś nawet, więc po co nam taka osoba ?

PS 100zł miało być za wykonanie całej pracy :) Nie umiesz nawet dobrze przeczytać to co piszę xD

Ok nie ma żadnej rzeczy zrobionej na moim serwerze, OK ! Nie widziałaś go, a oceniasz pozdro ! ! xD

Słuchaj, to że nie ma go w Teamie to jedno.

2. Styl robiłem swój po czym dostałem bana.

3. O passy do forum prosiłem się 2 tygodnie, po czym ban.

4. Kogo Ty okłamujesz?

­

Opublikowano

Ale kłamiesz dziecko

Przeczytaj sobie 

100 zł Mies? 

Niżej Twoja odpowiedź 

"TAK" 

Nikt głupi nie jest, a d3bili to możesz robić ze Swoich znajomych a nie z nas. Widać po tym co wstawiłeś, myślisz że tego się nie znajdzie? Po za tym można ocenić po przedniku dziecinko ( chodzi o serwerek ) Widzisz tak to jest w świecie internetu, ktoś hejtuje ciebie kogoś Ty, ale nie wiesz czasem jakie to mogą byś skutki dla Ciebie, bo na pewno nie jedna osoba przyjdzie w ujowąąą opinią na Twój temat i zacznie wypowiadać się, a Ty nie wytrzymasz tego napięcia i polecisz tą osobę hejtować, niestety tak to czasem w życiu bywa że dziecko nie potrafi prawdy przyjąć na klatkę no i widzisz jak potem sobie wrogów robisz? Niestety czasem osioł mądrzejszy od woła ;)

Po raz drugi chyba piszesz tą ofkę i jakoś nikt się nie zgłasza. Pozdrawiam no comment.

Ps. Żeby zrobić serwer i dobrze nim zarządzać trzeba pierw dorosnąć, bo to nie jest to samo co siedzenie w szkole podstawowej i liczenie do 10 na liczydełku. 

A i tutaj masz dowód Swojego wypierania sie .

http://www.mpcforum.pl/uploads/images/9959914427723011229037.png

a co do wieku wszystkich chętnie oświecę :D jak ja lubię archiwum <3

http://www.mpcforum.pl/uploads/images/1350114427725241229037.png

Jeszcze widze że nie każdy się nauczył że ja zawsze jakiś dowodzik mam no xDD

Opublikowano

Słuchaj, to że nie ma go w Teamie to jedno.

2. Styl robiłem swój po czym dostałem bana.

3. O passy do forum prosiłem się 2 tygodnie, po czym ban.

4. Kogo Ty okłamujesz?

­

O passy się prosiłeś go, a sam wiesz, że dostępu do forum nie miał nikt oprócz niego, więc zbanował Cię. 

Robiłeś swój styl na swoje forum ;)

Nikogo nie okłamuję, cześć ! 

Ale kłamiesz dziecko

Przeczytaj sobie 

100 zł Mies? 

Niżej Twoja odpowiedź 

"TAK" 

Nikt głupi nie jest, a d3bili to możesz robić ze Swoich znajomych a nie z nas. Widać po tym co wstawiłeś, myślisz że tego się nie znajdzie? Po za tym można ocenić po przedniku dziecinko ( chodzi o serwerek ) Widzisz tak to jest w świecie internetu, ktoś hejtuje ciebie kogoś Ty, ale nie wiesz czasem jakie to mogą byś skutki dla Ciebie, bo na pewno nie jedna osoba przyjdzie w ujowąąą opinią na Twój temat i zacznie wypowiadać się, a Ty nie wytrzymasz tego napięcia i polecisz tą osobę hejtować, niestety tak to czasem w życiu bywa że dziecko nie potrafi prawdy przyjąć na klatkę no i widzisz jak potem sobie wrogów robisz? Niestety czasem osioł mądrzejszy od woła ;)

Po raz drugi chyba piszesz tą ofkę i jakoś nikt się nie zgłasza. Pozdrawiam no comment.

Ps. Żeby zrobić serwer i dobrze nim zarządzać trzeba pierw dorosnąć, bo to nie jest to samo co siedzenie w szkole podstawowej i liczenie do 10 na liczydełku. 

A i tutaj masz dowód Swojego wypierania sie .

http://www.mpcforum.pl/uploads/images/9959914427723011229037.png

a co do wieku wszystkich chętnie oświecę :D jak ja lubię archiwum <3

http://www.mpcforum.pl/uploads/images/1350114427725241229037.png

Jeszcze widze że nie każdy się nauczył że ja zawsze jakiś dowodzik mam no xDD

No chyba każdy wie, że mam 16 lat ? Nie trzeba być debilem żeby przeczytać nawet w moim profilu ile ja mam lat ? 

Temat już kazałaś usunąć, bo śmiech, że sprzedajesz quest który ma 30% Mpc xD ?

Koniec spamu, Te twoje ss'y nie sa na temat, następne niepotrzebne posty będą raportowane.

Hmm, Nie jestem dzieckiem, możesz tak mówić na swoich przyjaciół. 

Wrogów sobie robię ? Proszę Cię, nie lubie ludzi, którzy sobie coś przywłaszczają, tak jak ty zrobiłaś to z tym questem. 

ps

Sponsora znalazłem, ale zrezygnowałem z niego, ponieważ słaby kontakt i trochę naginał, więc podziękowałem.

Opublikowano

O passy się prosiłeś go, a sam wiesz, że dostępu do forum nie miał nikt oprócz niego, więc zbanował Cię. 

No chyba każdy wie, że mam 16 lat ? Nie trzeba być debilem żeby przeczytać nawet w moim profilu ile ja mam lat ? 

Koniec spamu, Te twoje ss'y nie sa na temat, następne niepotrzebne posty będą raportowane.

Wrogów sobie robię ? Proszę Cię, nie lubie ludzi, którzy sobie coś przywłaszczają, tak jak ty zrobiłaś to z tym questem. 

ps

Sponsora znalazłem, ale zrezygnowałem z niego, ponieważ słaby kontakt i trochę naginał, więc podziękowałem.

Robiłem na Wasze forum, a gdzie styl? zaje*any...

­

Opublikowano

Robiłem na Wasze forum, a gdzie styl? zaje*any...

­

Który styl ? 

Ja nic nie wiem, pytaj tamtego idioty może Ci go odda xD 

wpisz sobie na facebooku " Michal P....n " Nawet u mnie w znajomych go znajdziesz. Lub napisz na to gg to Ci podam do niego kontakt czy coś. A teraz nie spam mi xD

Opublikowano

Który styl ? 

Ja nic nie wiem, pytaj tamtego idioty może Ci go odda xD

wpisz sobie na facebooku " Michal P....n " Nawet u mnie w znajomych go znajdziesz. Lub napisz na to gg to Ci podam do niego kontakt czy coś. A teraz nie spam mi xD

Co nie spam?

Podejście macie jak do każdego projektu, piszecie "w tym tygodniu beta", a beta za 2 miechy.

Porażka.

­

Opublikowano

Co nie spam?

Podejście macie jak do każdego projektu, piszecie "w tym tygodniu beta", a beta za 2 miechy.

Porażka.

­

Była beta xD Dla wybranych osób, 10 bodajże ich było, do końca nie pamiętam. Ps ogłoszenie bety było bodajże w Sierpniu, od tamtego czasu dużo się zmieniło, serio nie spam mi pisz na gg, A tak w ogóle do zamknięcia. Znaleziony xD 

Opublikowano

ps

hahaha odezwał się, co nie kradnie czyiś prac.. Więc przestań mi tutaj pierd bez dowodu że to co ty tam sobie masz za Questa od Scooby Doo, będzie porównywał do Questa którego u mnie nawet nie widziałeś. Jesteś tak głupi jak mój pies kiedy liżę sobie dupę pod czas cieczki. Sam kradniesz grafikę, Questy itp z czyiś serwerów a mi tutaj będziesz pier, popatrz na Swoj serwerek może Cię olśnij, na razie jesteś dla mnie dzieckiem bo 16 lat, to chyba dopiero co jesteś w 2 gim prawda? I co taka osoba może? Idź zamiataj ulicę szybciej zarobisz na dedyka niż znajdziesz tego sponsora. 

Co do ssy, jak to mówią "Prawda w oczy kole" pozdrawiam i już nie komentuje, bo osiołek wie lepi. 

Opublikowano

hahaha odezwał się, co nie kradnie czyiś prac.. Więc przestań mi tutaj pierd bez dowodu że to co ty tam sobie masz za Questa od Scooby Doo, będzie porównywał do Questa którego u mnie nawet nie widziałeś. Jesteś tak głupi jak mój pies kiedy liżę sobie dupę pod czas cieczki. Sam kradniesz grafikę, Questy itp z czyiś serwerów a mi tutaj będziesz pier, popatrz na Swoj serwerek może Cię olśnij, na razie jesteś dla mnie dzieckiem bo 16 lat, to chyba dopiero co jesteś w 2 gim prawda? I co taka osoba może? Idź zamiataj ulicę szybciej zarobisz na dedyka niż znajdziesz tego sponsora. 

Co do ssy, jak to mówią "Prawda w oczy kole" pozdrawiam i już nie komentuje, bo osiołek wie lepi. 

Tzn kiedy masz cieczkę to Ci liże dupę ? Ok, zboczonego masz psa koleżanko czy tam kolego xD 

Jaką grafikę ukradłem z czyjegoś serwera ? Oświeć mnie ! 

Jakie Questy xDD ? 

1 Technikum xD 

Właśnie znalazłem, zamiatać ulicę to możesz iść ty i to ząbkami :3 Lub najlepiej idź tam gdzie te kobitki pracują. 

No wiem lepiej, jestem wszechmogący, a ty jesteś zwykłym plebsem ^^xD

Idź już spać, bo chyba się czegoś dzisiaj nażarłaś zamiast pisać questa to z plików Santerii go wyciągnełaś xD 

A chyba, że tak to teraz się nazywa pisanie questa ok ! 

Opublikowano

Nie polecam, bo?

Autor tematu nie potrafi zachować dystansu do przysłowiowego "hejtu", a co za tym idzie takie bezsensowne posty pokazują że potrafi zniżyć się do najniższego poziomu wypowiedzi. 

Logicznie admin który nie potrafi się powstrzymać od "napisania jaki to On nie jest", pokazuje jak odnosi się do danego użytkownika, gracza (widać wyżej w wypowiedziach) bez względu na jego zamiary czy opinie która jest wolna. Osoby sponsorujące serwery szukają ludzi dojrzałych, a nie 16-17 latka który poszedł do "technikum" i myśli że jest królem świata.

Cytat #1: "No wiem lepiej, jestem wszechmogący, a 'Ty' jesteś zwykłym plebsem".

Odnosząc się do kogoś pisząc, używa się dużej litery. 

Cytat #2: "Właśnie znalazłem, zamiatać ulicę to możesz iść 'Ty' i to ząbkami :3 lub najlepiej idź tam gdzie te kobitki pracują.

Nie dość że kogoś obrażasz, to wyśmiewasz pracę ludzi którzy może nie mieli możliwości, bądź nie chcieli się uczyć aby zdobyć wyższe wykształcenie, a co za tym idzie lepszą pracę.

(żadna praca nie hańbi) 

Plus za system złości, minus za wisielca.

Opublikowano

Odradzam współpracę z tym panem, pionek z Teriosa, który mówił jakiego to on serwera nie zrobi przy czym rzucał wiązankami kurw, szmat, dziwek w kobiety w blasku i poklasków kumpli o podobnym IQ. Zero dystansu do siebie.

Opublikowano

Mmm aż miło się jadło popcorn podczas czytania tego tematu :P

Do rzeczy.

Nie polecam tego Pana. Wręcz odradzam z nim jakiejkolwiek współpracy. Jeżeli nie potrafisz zachować dystansu do kobiet w tym przypadku do @Unga to jak zaczniesz odnosić się do młodszych albo i do "graczy xD" twojego serwera. To ze masz te 16 lat nie oznacza że jesteś lepszy od innych. "Technik" który ceni się prawie na pół kafla miesięcznie #porażka.

Co do twojego "projektu" Hahah nie wytrzymam ;D

Przedstawiasz nam kolejny serwer ze zlepek na mpc. Wszystko już było a wy nadal robicie praktycznie jedno i to samo. Ten system wisielca hmm z zagranicznego forum ?

Jeżeli chcesz zobaczyć jak robi się serwer który będzie perełką w świecie metin2 to poczekaj jeszcze trochę. Dziwię się dlaczego wy nadal tworzycie serwery które były i tylko różnią się inną nazwą...

KoSa_eune_92_4.png

Opublikowano

Nie polecam, bo?

Autor tematu nie potrafi zachować dystansu do przysłowiowego "hejtu", a co za tym idzie takie bezsensowne posty pokazują że potrafi zniżyć się do najniższego poziomu wypowiedzi. 

Logicznie admin który nie potrafi się powstrzymać od "napisania jaki to On nie jest", pokazuje jak odnosi się do danego użytkownika, gracza (widać wyżej w wypowiedziach) bez względu na jego zamiary czy opinie która jest wolna. Osoby sponsorujące serwery szukają ludzi dojrzałych, a nie 16-17 latka który poszedł do "technikum" i myśli że jest królem świata.

Cytat #1: "No wiem lepiej, jestem wszechmogący, a 'Ty' jesteś zwykłym plebsem".

Odnosząc się do kogoś pisząc, używa się dużej litery. 

Cytat #2: "Właśnie znalazłem, zamiatać ulicę to możesz iść 'Ty' i to ząbkami :3 lub najlepiej idź tam gdzie te kobitki pracują.

Nie dość że kogoś obrażasz, to wyśmiewasz pracę ludzi którzy może nie mieli możliwości, bądź nie chcieli się uczyć aby zdobyć wyższe wykształcenie, a co za tym idzie lepszą pracę.

(żadna praca nie hańbi) 

Plus za system złości, minus za wisielca.

Cytat#1 no sorki, ale to była ironia xD Chyba źle to odebrałeś xD

Odradzam współpracę z tym panem, pionek z Teriosa, który mówił jakiego to on serwera nie zrobi przy czym rzucał wiązankami kurw, szmat, dziwek w kobiety w blasku i poklasków kumpli o podobnym IQ. Zero dystansu do siebie.

No to Ci się koleżanko pomyliło, bo w Teriosa to ja nie grałem xD

Mmm aż miło się jadło popcorn podczas czytania tego tematu :P

Do rzeczy.

Nie polecam tego Pana. Wręcz odradzam z nim jakiejkolwiek współpracy. Jeżeli nie potrafisz zachować dystansu do kobiet w tym przypadku do @Unga to jak zaczniesz odnosić się do młodszych albo i do "graczy xD" twojego serwera. To ze masz te 16 lat nie oznacza że jesteś lepszy od innych. "Technik" który ceni się prawie na pół kafla miesięcznie #porażka.

Co do twojego "projektu" Hahah nie wytrzymam ;D

Przedstawiasz nam kolejny serwer ze zlepek na mpc. Wszystko już było a wy nadal robicie praktycznie jedno i to samo. Ten system wisielca hmm z zagranicznego forum ?

Jeżeli chcesz zobaczyć jak robi się serwer który będzie perełką w świecie metin2 to poczekaj jeszcze trochę. Dziwię się dlaczego wy nadal tworzycie serwery które były i tylko różnią się inną nazwą...

Ok było, pokaż mi system wisielca, system złości ok ? To wtedy pogadamy inaczej ;p Ps Nie grałem w Teriosa, jedyny serwer w który grałem to był Imetin ;)

Wisielec w metinach wygrywa wszystko xD

Nawet fajnie się to prezentuje, powodzenia w szukaniu sponsora.

Haha dzięki ;p No dzięki, pozdrawiam xD

Ps 

Proszę nie hejtować mnie, ponieważ mnie nie znacie, a hejtujecie, potem się dziwicie, że to ja hejtuje was, Unga ukradła questa i się pod niego podpisała wie za co był mój hejt na nią. Nevastia, hmm ciebie to nawet nie znam Ani Itana i Dilera, pozdrawiam ;p 

Serio nie hejtujcie mnie, bo mnie nie znacie, a i tak robicie swoje. Pozdrawiam Serdecznie Nexus ! 

Ps Nie grałem na Teriosie, jedynie Imetin i nie używam Nicku  " Nexus " na serwerach na Imetinie było to xRozoweMajtk ,a w Teriosa nie grałem

Opublikowano

Cytat#1 no sorki, ale to była ironia xD Chyba źle to odebrałeś xD

No to Ci się koleżanko pomyliło, bo w Teriosa to ja nie grałem xD

Ok było, pokaż mi system wisielca, system złości ok ? To wtedy pogadamy inaczej ;p Ps Nie grałem w Teriosa, jedyny serwer w który grałem to był Imetin ;)

Haha dzięki ;p No dzięki, pozdrawiam xD

Proszę cię, nie kłam. Zeus + avek na gg... Nie rozśmieszaj mnie. 

Nadal odradzam współpracę. 

http://screenshot.sh/oAEiaDeSqcOoA<- ten sam nr gg kontaktowy to oczywiście zbieżność... :)

Avek na gg jest dostępny w google, więc w czym problem go wziąć ? Owszem Zeusa znam, bo tworzy serwer z moim kumplem. 

Odradzaj masz do tego prawo, ale nie zarzucaj mi, że kogoś wyzywałem, a ja nawet nie miałem pojęcia, że taka osoba jak ty jest i, że grałem w Teriosa. 

Proszę odpuść sobie hejt. Napisałaś raz chyba do wszystkich dotarło, nie musisz się powtarzać 

Spójrz lepiej na ss-a. Nadal będziesz kłamać? xD 

Opublikowano

Proszę cię, nie kłam. Zeus + avek na gg... Nie rozśmieszaj mnie. 

Nadal odradzam współpracę. 

Avek na gg jest dostępny w google, więc w czym problem go wziąć ? Owszem Zeusa znam, bo tworzy serwer z moim kumplem. 

Odradzaj masz do tego prawo, ale nie zarzucaj mi, że kogoś wyzywałem, a ja nawet nie miałem pojęcia, że taka osoba jak ty jest i, że grałem w Teriosa. 

Proszę odpuść sobie hejt. Napisałaś raz chyba do wszystkich dotarło, nie musisz się powtarzać 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...