Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gralibyscie na serwerze dla cheaterow?

xnerdian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, razem z kolegom szykuje pewien projekt dot. stronki o cheatach, download itp,

Ale przy okazji chcemy zalozyc serwer na Cheatach.

Tanie przedmioty w ItemShopie, brak PayToWin no i troszeczke autorskich pluginow.

Wlacznie dodajac do tego taki troszke duzy drop.

Stronka bedzie posiadac swoj oficjalny serwer, co wg mnie zwiekszy popularnosc serwera.

Nie zabraknie tez dobrej administracji (ale tylko by odpowiadac na pytania i pilnowac wyzywajacych sie graczy itp)

Oraz reklamy u kilku YouTuberow.

Co  wy na to?

[-===.COŚ TUTAJ KIEDYŚ BĘDZIE.===-]

Opublikowano

Projekt sie podoba przydala by sie domena np: Ch**tCr*ft.pl i jakis tekst reklamowy np: Cheatuj z (jakims popularnym youtuberem nagrywajacym na servie)

Ja chetnie zagram ale drop to zloto 1.3 diaxy 1.8 zelazo 3.1 szmaragdy extreme hills y  18-21 szansa 0.9 :) ja z kumplami zagramy ale jak wbije tam jakis ,,Profesorek cheatow" i zacznie nawalac z 15 kratek to Pozdro :P Antycheat? podstawowy anty-fly z Nocheatplusa

Pozdro (sorry za brak nosowek)

EDIT:

(zapomnialem ze sie nie reklamuje :3)

<p><span style="color:#ff0000;">//</span></p>

Opublikowano

Wielkie NIE.

Ludzie się meczą z "cziterami" a wy chcecie robić specjalnie dla nich serwery...

Był już jeden cheaton i co? nie wyszedł, więc wątpię, że wam wyjdzie serwer.

W żadnych grach nie wychodzą serwery dla cheaterów, więc i do mc nie wyjdzie.

Szkoda czasu i pieniędzy dla cheterów.

Opublikowano

Serwer dla cziterów, nie głupie chodź było.

Najlepiej jak by był zablokowany crafting koxów, refów i potów bo tak klepa była by nie skończona albo tak utrudnić crafting i zrobić duży drop by nie mogli 

nafarmić 40 tyś koxów na nukrze w 5 minut.

Opublikowano

Jestem na NIE ,też tak myślę jak @1361622928-U485574.pngTheReQu123 ludzie nie bd grać tylko na waszym serwerze

ale i na innych z tymi nudusami czy huzunkami ^^.

post-1403164-0-73516200-1494665974.png

Opublikowano

Boże co wy chcecie, cheaterów jednym serwerem nie pozbędziecię się, tak czy siak 20-40 osób na serwerze z cheaterami nic wielkiego nie zrobi, wszyscy chociaż raz cheatowali w minecraft i dalej to robią

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...