Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lepiej grać na Metin2.pl, czy serwerze prywatnym?

B4kar159

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, opłaca się jeszcze grać na PL-u? Czy lepiej priv? ale jaki? szukałbym jakiegoś medium/hard z dużą ilością osób, oraz który wyszedł niedawno. Wrzesień?

Opublikowano

Ostatnim czasem nic ciekawego nie wychodziło jedyny dobry serwer, który jako tako się trzyma to Vesteris dobry medium na którym się nie będziesz nudzić. Na pl-a owszem możesz wrócić ale rozwinięcie postaci będzie Cię dużo kosztować nie tylko czasu ale i pieniędzy.

Opublikowano

Bardziej warto grać na privach. Metin2.pl został całkowicie zepsuty przez bezsensowne update. Jak już chcesz sobie pograć aby było "trudniej", to znajdź jakiś długo stojący serwer hard.

who cares?

Opublikowano

Bardziej warto grać na privach. Metin2.pl został całkowicie zepsuty przez bezsensowne update. Jak już chcesz sobie pograć aby było "trudniej", to znajdź jakiś długo stojący serwer hard.

Update na PL są dobre, działają na plus. Ludzie odchodzą bo się bardzo pay2win zrobił, ale ciągle gra tam masa osób. Jakby metin stał w miejscu juz by dawno go nie było.

Ja polecam ofc Vesteris, ewentualnie Invorie jezeli chcesz bardziej rozwiniety serwer.

Opublikowano

Gdyby nie te bezsensowne update to byście gadali że nic nie robią ;) tak zawsze jest 

Opublikowano

Polecam priv Vesteris.pl 
Raczej najlepszy :)

sysuniadangos.png

Pomogłem Ci w czymś ? Spodobał Ci się mój post ? Nie bądź obojętny. Daj LIKE! :)

|+++| 50 POSTÓW - 26.02.13 12:13|+++|

Opublikowano

Wszyscy na Vesterisa lecą obecnie, bo to jest medium/hard. Jeżeli szukasz łatwiejszego serwera Hard, to niestety, polecę tego Vesterisa.

Jednak chciałbym, żebyś jednak wrócił na polski Metin2PL. Grając tam, masz świadomość, że Metin2 ma życie i że coś osiągniesz, bo na prywatnych serwerach, te chwile są "sztuczne", bo serwer tak czy inaczej upadnie.

wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Na tych serwerach co sa teraz na Plu mozesz ale zeby osiagnac cos musialbys sie troszke natrudzic, na ten czas polecam privy np Vesteris, a jak bedziesz chcial na Plu to poczekac na start jakiegos nowego serwera o ile takowy wystartuje

Opublikowano

Przez takich jebanych dałnów jak ty, które pierdolą a i tak c***a by zrobił na tym plu.

Polecam wbijać na pl.

Subiektywny ku.wa blok ciosu szma.o

Opublikowano

­To zależy od ciebie np. czy lubisz hardy jak PL i siedzenie po parę godzin na expie,dropie czy Privy na których jest już dużo łatwiej i osiągasz wszystko w maks 2-3 miechy a nie w 2-3 lata jak na GLOBALU.

fs4Hqh.gif

Opublikowano

Ja tam zawsze privy , na plu gralem na poczatku i to z 1 rok a potem privy ;) dlatego polecam privy .

polecasz privy bo po roku gry na plu grasz na nich XDDDD

ban na statusy since 09.2015 :(

Opublikowano

polecasz privy bo po roku gry na plu grasz na nich XDDDD

Dobrze zrozumiales ;) po roku dobrej zabawy mi sie znudzil. Bez wydania duzej sumy zabawy na nim nie ma a na privach wbijesz lvl pvp,dungi, wyrabianie eq itd i gra mi sie przyjemniej.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Możesz zacząć na PL'u, jeśli masz albo dużo kasy, albo dużo czasu.

Jeżeli nie, to zostaje szukanie priva, który będzie Ci odpowiadał.

Pograsz rok, serwer padnie i szukasz następnego.

uiOBcYD.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...