Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Anime - kolejne sezony

Husoc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.
Mam takie pytanie, czy ktoś może się orientuje kiedy wyjdą nowe części anime takich jak Tokyo Ghoul, Danmachi, Death Parade (o ile wyjdzie w ogóle) ? Szperałem po internecie, ale bez skutków. 

maybenow.png

Opublikowano

O kontynuacji żadnej z tych serii nic nie wiadomo i wszystkie spekulacje są wyssane z palca. Za szybko (jeśli w ogóle) bym się ich nie spodziewał, bo tak to już teraz jest, że animu się robi nie jako pełnowartościowy twór, tylko jako reklamówkę mango czy powieści.

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

Cześć.

Mam takie pytanie, czy ktoś może się orientuje kiedy wyjdą nowe części anime takich jak Tokyo Ghoul, Danmachi, Death Parade (o ile wyjdzie w ogóle) ? Szperałem po internecie, ale bez skutków. 

Na podstawie wyników DVD/BD można wywróżyć, czy w ogóle ją dostaną. A kiedy to temat rzeka.

Opublikowano

Cześć.

Wiem tyle że Tokyo Ghoul ma mieć ova przedstawiającego Arime gdy był młody-Tokyo Ghoul: Jack. O reszcie nie ma nigdzie żadnych 100% pewnych informacji, tylko same domysły.

Na podstawie wyników DVD/BD można wywróżyć, czy w ogóle ją dostaną. A kiedy to temat rzeka.

Nie zawsze :)

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Cześć.

Sprawdzaj na anidb. Jak tam nie ma informacji to znaczy, że nic takiego nie jest zapowiedziane.

bo tak to już teraz jest, że anime się robi nie jako pełnowartościowy twór, tylko jako reklamówkę mangi czy powieści.

Nieprawda. Zapomniałeś napisać "niektóre". Poza tym dotyczy to głównie krótkich serii (do 13 odcinków).
Opublikowano

Nie zawsze :)

Dlatego użyłem słowa "wywróżyć".  :(( Nigdy nie ma 100% pewności. Jednak prawie wszystkie decyzje o kontynuacji podejmuje się na podstawie wyników sprzedaży kompaktów. Ta z kolei wpływa na inne czynniki jak promocja zagranicą itd..

Nieprawda. Zapomniałeś napisać "niektóre". Poza tym dotyczy to głównie krótkich serii (do 13 odcinków).

No chyba nie.  :O Takie c*****e owari no seraph potrafi mieć zapowiedzianą kontynuację też w tym samym wymiarze czasowym.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...