Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EB] To największy syf, jaki widzialem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam jako doswiadczony gracz w lola po testowaniu tego syfu swietrdzam jedno czekac na L albo nie grac w ogole najwieksze gowno jakie widzialem niby beta testy ale.... evade hahaha to jest dobre :D skrypy albo nie dzialaja wgl albo dzialaja slabo badziewie panowie badziewie

Opublikowano

Eb będzie lepsze od l# ale jak narazie masz rację na tą chwilę lepsze jest L# sam czekam jak wyjdzie update kratki ;p

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

lepszy ?? watpie :) poki co nic nie dziala :) poprawnie przynajmniej nie na tyle zebym gral na tym w master tierze

znasz znaczenie terminu " beta testy" myslisz ze L# i BoL odrazu miały pro elo skrypty i reszte? Nie odrazu Kraków zbudowali, także bym się nie zdziwił gdyby Elo Buddy przewyższyło aktualne programy .

Opublikowano

A myslisz, ze L# jak dzialalo w becie? XDDD Kazdy pisal, ze to gowno itd a teraz L# > BoL so pls.

EloBuddy dopiero co do bety weszlo i juz pelno dobrych skryptow. Ale gowniaki nie znaja historii L# to co sie dziwic.

Opublikowano

A myslisz, ze L# jak dzialalo w becie? XDDD Kazdy pisal, ze to gowno itd a teraz L# > BoL so pls.

EloBuddy dopiero co do bety weszlo i juz pelno dobrych skryptow. Ale gowniaki nie znaja historii L# to co sie dziwic.

Hah L# lepszy od BoL'a,rozjebałeś mnie

Co do tematu EB w ciągu następnych 2-3 tygodni będzie równe L#,później kwestia czasu i bd przewższał BoL'a

otaku_for_life___wallpaper_by_lordsarito-d4x5zaw.png?w=350&h=200&crop=1
Opublikowano

Co do tematu EB w ciągu następnych 2-3 tygodni będzie równe L#,później kwestia czasu i bd przewższał BoL'a

Akurat gdybym nie miał tak niskich fpsów na bolu odpaliłbym paid skrypty i były by lepsze, L# czy BoL na samym początku tez był śmieciowy.

Sam jestem z L# od czasów SVN Compilera i tylko Irc'a, też na początku wolałem grać bez bo poprostu było gówniane, teraz sie troche zmieniło.

Opublikowano

witam jako doswiadczony gracz w lola po testowaniu tego syfu swietrdzam jedno czekac na L albo nie grac w ogole najwieksze gowno jakie widzialem niby beta testy ale.... evade hahaha to jest dobre :D skrypy albo nie dzialaja wgl albo dzialaja slabo badziewie panowie badziewie

Tylko na ta chwilę, ale widzę że banda "dzieci" jak ty dalej nie pojmuje pojęcia "beta"...

Tylko nie płacz potem, że nie będziesz miał auth.

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Pierdolona cebula, dostaja cheata za free i jeszcze placza ze c*****y xDDD

Dajcie im czas. Nic na poczatku nie bylo idealne

Polska <3

Twoj nick tez mnie rozjebal.

Bol jest tylko lepszy jak wjebujesz w niego 250$ + 10$ na miesiac.

Opublikowano

"doświadczony gracz lol'a" chyba doświadczony skrypter to po pierwsze, po drugie jest darmowe nie tak jak #L, po 3 skrypty dopiero powstały więc cudów oczekiwałeś ?

Opublikowano

kolego, spokojnie... "elo coś tam" dopiero się rozwija

#edit

Bol jest tylko lepszy jak wjebujesz w niego 250$ + 10$ na miesiac.

Aaaa chyba nawet jak wjebujesz w niego 250$ + 10$ na miesiąc to nie jest lepszy, jak grałem trochę na tym cracku i paid skryptach, to wcale nie czułem jakiejś rewelki SAC:R niby najlepszy orbwalk, a jednak na PewPewTristanie robiłem znacznie lepszą robotę, ale co się dziwić L# już ma całkiem sporo miesięcy za sobą. Na początku 2014 można było już sobie porządnie pograć, a prawie 2016 mamy... kiedy L# się wykluwał to dokładnie nie pamiętam, ale nie jest już taki nowy - "dojrzał" :D

Najlepszy byłby taki cheat, na którym działają skrypty z bola i L do wyboru do koloru, wtedy skończyłby się lament "co lepsze" czekam na śmiałków, którzy się tego podejmą :P

Bolowcy vs Lsowecy to trochę jak walka kierowców z rowerzystami, jedni drugich hejtują...

https://www.youtube.com/watch?v=VWwxO49anN4

Opublikowano

Nie spodziewajcie sie nie wiadomo czego w fazie " Bety " .

Jest to normalne ze zajmie troche czasu udoskonalenie tego wszystkiego .

Narazie moze jest to " Syf " ale nie wiadomo co bedzie w przyszlosci ;)

" Nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko te z których za szybko rezygnujemy "

Opublikowano

Spodziewam się że Elobuddy przebije i L# i BoL'a. Samego Leaguesharpa używam już ponad rok i nigdy się nie zawiodłem, co do BoL'a używałem go wcześniej niż L# i szczerzę mogę powiedzieć że aktualnie nawet mając paid skrypty L# jest lepszym programem. Poczekajmy tak z miesiąc jak EloBuddy się rozwinie a przekonacie się że na Hellsinga można liczyć, ma on duże doświadczenie i odpowiednich ludzi aby ten projekt rozwinąć. 

Jeżeli pomogłem daj "Lubię To" i 5 na profilu :)

Opublikowano

Aktualnie L# ssie troszke pod wzgledem skryptow, bo najlepsi koderzy poprzechodzili do EB (Hellsing chociazby - chyba kazdy pamieta, co to za genialny koder?)

EB jest dobre, nawet bardzo, tylko... trzeba wiedziec, gdzie szukac skryptow ;x Nie mowie, ze  jestem pieprzona elita, jedna z 5 osob na swiecie, ktora takie ma, tylko trzeba sie do beta testow skryptow odpowiednio zglaszac ;) 

Evade juz jest fajne, rzeklbym, ze lepsze od BOLowego i LSharpowego - tylko nie wszystkie skillshoty poki co omija, bo jest jeszcze nieskonczony -.-

Co do skyptow:

Cassiopeia - sa 2 genialne skrypty na cassio, przebijaja i bolowe i lsharpowe

Ahri - swietny skrypcik

Ryze - 2 zaje..ste skrypty

Prediction jest jeszcze pobugowany, a i tak Ryze, cassio i ahri sa conajmniej tak dobre na EB co na LS czy BOLu :)

Orbwalk troszke sredni na niektorych skryptach, ale na niektorych najlepszy orbwalk jaki uzywalem

Moje posty:  100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000 1100 1200 1300 1400 1500 1600 1700 1800 1900 2000

Opublikowano

pls Evade jaki? Evade+ No jakieś gówno na każdy skillshot brakuje czasu na ucieczkę. To coś na pewno nie jest jeszcze lepsze od sharpa pod żadnym względem, wspaniali koderzy? gdzie? fin hellsing i 2 devów nie wystarczy raczej ;D Dlatego to wszystko się tak wolno rozwija. ;)

Opublikowano

pls Evade jaki? Evade+ No jakieś gówno na każdy skillshot brakuje czasu na ucieczkę. To coś na pewno nie jest jeszcze lepsze od sharpa pod żadnym względem, wspaniali koderzy? gdzie? fin hellsing i 2 devów nie wystarczy raczej ;D Dlatego to wszystko się tak wolno rozwija. ;)

Po prostu niektore skrypty sa pobugowane i niszcza to Evade bo same przy orbwalku wchodza pod skillshot w ostatniej chwili, a maja wiekszy priorytet

Moje posty:  100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000 1100 1200 1300 1400 1500 1600 1700 1800 1900 2000

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...