Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wiaderko na głowie

Mlodziaczeg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam,

wczoraj była zabawa i chodziłem z wiaderkiem na głowie metalowym a na tym wiaderku był globus i kolega wzial wałek do koteltów i uderzyl w to wiaderko na mojej glowie tak mocno i ten globus spadl ale nie o to chodzi bo podeszedl do mnie niebieski z kumplem i kazali mi zdjac to wiaderko a ja nie chcialem tego zrobic i zaczal mnie spisywac imie nazwisko adres itd. potem powiedzial ze mam to sciagac albo sprawa zostanie skierowana do sadu ja go nie sciaglem i czy mam sie spodziewac wezwania do sadu?

:lenny: :lenny: Gracz Metin2 oraz YouTuber dla Fun'u :lenny: :lenny:

Nagrywam Serie / Zapowiedzi / GamePlay'e

Kanał -> KLIKNIJ TUTAJ

Opublikowano

­Nie, to był tylko fioletowy pan z 999999999999999EURO, a taka ilość jest równa 0.01gr, więc spokojnie nie ma kasy. Nie złoży do sadu, noo najwyżej jabłka.

Straszę już forum od

20 CZERWCA 2015r.

Blaaaaaarg*

*Lubię Isaaca, opis Shoopu Da Whoopu

Opublikowano

Lepiej bierz wszystko i uciekaj z kraju, jutro prawdopodobnie do domu wbije Ci SWAT. Niestety jak nie znajdą Cię w domu to pójdą do gimbazy, a jak tam Cię znajdą to obciach trochę. Więc taki plan:

1. Idziesz do sklepu za rogiem. Powiedz do sprzedawcy, że jesteś ode mnie, on Ci da fałszywy paszport, trochę kasy i wizę do Ameryki.

2. Leć najbliższym samolotem do USA do Nowego Jorku. Jak będziesz zadzwoń pod numer 584 32 81 94 i powiedz gdzie jesteś.

3. Moi ludzie przyjadą i dadzą Ci nowy dom, tam będziesz musiał żyć przez najbliższe 10 lat.

4. Po 10 latach wróć do Polski pod fałszywym imieniem i nazwiskiem.

tenor.gif

Opublikowano

Lepiej bierz wszystko i uciekaj z kraju, jutro prawdopodobnie do domu wbije Ci SWAT. Niestety jak nie znajdą Cię w domu to pójdą do gimbazy, a jak tam Cię znajdą to obciach trochę. Więc taki plan:

1. Idziesz do sklepu za rogiem. Powiedz do sprzedawcy, że jesteś ode mnie, on Ci da fałszywy paszport, trochę kasy i wizę do Ameryki.

2. Leć najbliższym samolotem do USA do Nowego Jorku. Jak będziesz zadzwoń pod numer 584 32 81 94 i powiedz gdzie jesteś.

3. Moi ludzie przyjadą i dadzą Ci nowy dom, tam będziesz musiał żyć przez najbliższe 10 lat.

4. Po 10 latach wróć do Polski pod fałszywym imieniem i nazwiskiem.

Ale powiedz mi jak ucieknę to wezwania do sądu nie otrzymam raczej?

:lenny: :lenny: Gracz Metin2 oraz YouTuber dla Fun'u :lenny: :lenny:

Nagrywam Serie / Zapowiedzi / GamePlay'e

Kanał -> KLIKNIJ TUTAJ

Opublikowano

G**no Ci może zrobić, mandatu za pajacowanie też nie ma, nie widziałem nigdzie punktu w "regulaminie życia" mówiącego o wiaderkach na łbie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...