Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Let Us Cling Together - dobre dawne MUOnline

DGSilvero

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

planuję zacząć prace przy projekcie serwera MUOnline dla nas - czyli graczy, którzy zapomnieli jak wygląda prawdziwy i uzależniający MMORPG.

Chciałbym stworzyć stabilny i zbalansowany projekt, gdzie up-time gwarantowałby dedykowany serwer i zabezpieczenia przed szkodnikami a fabułę serwera gwarantowałoby zrównoważenie i możliwe wykorzystanie każdego z zasobów gry, serwer na którym będzie liczyła się waluta Zen, party oraz komunikacja TeamSpeak - tak ja to było za moich czasów.

Poszukuję osób zainteresowanych poważnym projektem, który skupiłby się w okolicy Sezonu 2-giego

Podstawowa konfiguracja projektu do ustalenia, sugeruje poniższą konfigurację:

• Exp. 50-150x
  • Drop. 25-40%
  • Zen drop. Global
  • Jewel drop. Global+
  • Reset na poziomie 350-400lv.
  • Max. Stats 32.000 pts.
  • BlessBug itp. wyłączone
  • Elf Buffer wyłączony ewentualnie do 30 poziomu
  • Klasy postaci zrównoważone pod PVP ale bez przesady

• Specjalne pudełka ustawione od podstaw (Box Of Heaven itp.) do +5/6
  • Niektóre pudełka z 2% prawdopodobieństwem na Kamyki (Jewel Of Soul, Jewel Of Bless, Jewel Of Life, Jewel Of Luck)
  • Pudełka z złotych potworów 1%-2% prawdopodobieństwem na Jewel Of Excellent
  • Spoty - podwojona ilość potworów które możemy spotkać na serwerze Globalnym (Bez słupków)
  • Przedmioty w sklepach - Global

• 50pkt. za reset - długoterminowo żeby nowy gracz miał szanse.
  • Max reset - 75
  • Grand Reset - do ustalenia

Liczę że ktoś się odezwie, ktoś rozsądny - poniżej znajduje się temat Pana VascoDa Gama, który dziś chce założyć serwer a jutro już gra na prywatnym - nie takich ambicji i zapału szukam.

Sam mam już zrobione przeróbki niektórych map oraz wdrożony projekt "Weapons Grade" o czym mogę porozmawiać na priv.

Jestem także grafikiem z prawdziwego zdarzenia.

Czekam na odp. bądź ew. PW - wtedy podam nr. GG bądź Skype.

Pozdrawiam i czekam.

PS. Nie jestem sponsorem ani GM'em - jestem graczem, który miał dużo wspólnego z serwerami prywatnymi od strony AT - znam się na konfiguracji i wielu innych sprawach i zależy mi aby znów przyszedł czas dobrego - stabilnego Polskiego MUSerwera.

Dzięki za zatwierdzenie tematu i zapraszam do współpracy.

Opublikowano

Przy podbijaniu wyróżnia się w kategorii głównej a niestety ta podkategoria jest w kat. razem z publikacjami serwerów i ciężko trafić żeby temat został wyróżniony.

Przy okazji dodam że potrzebuję także osoby, która gotowa by była zająć się stroną www. ze strony technicznej (instalacja, zabezpieczenia ew. kodowanie).

• 1 miesiąc temu...
  • Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...