Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Licencja TeamSpeak3

GoldeneK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż mam problem z licencją ts3, próbowałem na różne sposoby ją wgrać.

Jedynie Na Czysty ​​Serwer Mi Się Udało Wgrać Czy Da Się Wgrać Licencję Ts3 Na Serwer Który Jest Już Zrobiony?

Pozdrawiam Robert M

IP TEAMSPEAK3: xyz

Opublikowano

@GoldeneK

Zauważyłem że w "tag(u)" wpisane jest ATHP, więc zapewne chodzi o licencje tego typu. 

Wgrać licencje można jednym sposobem. Wrzucając Ją do folderu z plikami Ts3. Nie ma różnicy czy serwer był wykonany przed wrzuceniem licencji, czy licencja jest wrzucana przed rozpoczęciem prac na serwerze.

Napisałeś że udało Ci się wgrać na czysty serwer. Otóż na gotowca wrzucasz tak samo.

Opublikowano

@GoldeneK

Zauważyłem że w "tag(u)" wpisane jest ATHP, więc zapewne chodzi o licencje tego typu. 

Wgrać licencje można jednym sposobem. Wrzucając Ją do folderu z plikami Ts3. Nie ma różnicy czy serwer był wykonany przed wrzuceniem licencji, czy licencja jest wrzucana przed rozpoczęciem prac na serwerze.

Napisałeś że udało Ci się wgrać na czysty serwer. Otóż na gotowca wrzucasz tak samo.

Próbowałem I Reloadowałem Tsa (Ts3 Jest Na VPS) Nie Działa ...​

Opublikowano

@GoldeneK

Wgraj czyste pliki na serwer, następnie skopiuj plik "ts3server.sqlitedb" z folderu gotowego serwera i wgraj do świeżego (tego którego wgrałeś na VPS). Następnie wrzuć licencje i uruchom serwer.

Przy tego typu zabawach, po udanym wykonaniu pracy, skopiuj sobie rzeczy z FTP, zapisz komendy i wykonaj reinstall VPS. Następnie na świeżym serwerze, wykonaj czynności tak samo, ponieważ będziesz wiedział, że nie będzie Ci sypało błędami.

Jeżeli będziesz chciał odzyskać ikonki rang, znajdują się One w folderze:

files - > internal

lub

files -> virutalserver_x - > internal  (gdzie x oznacza numer serwera)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...