Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skript - AntyCheat - Kolejna maszyna do lagów! Beta.

Gość Dawid545

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A jak ja nie mam essentialsa tylko FilipToolsy to co mam zrobić bo w nich żeby mieć fly wystarczy OP? Ludzie Tego czegoś co zwie sie script można używać do bardzo prostych rzeczy typu komenda /VIp a nie jakieś gildie srildie antycheaty itp.

Opublikowano

A jak ja nie mam essentialsa tylko FilipToolsy to co mam zrobić bo w nich żeby mieć fly wystarczy OP? Ludzie Tego czegoś co zwie sie script można używać do bardzo prostych rzeczy typu komenda /VIp a nie jakieś gildie srildie antycheaty itp.

Jak masz te cos co sie nazywa "FilipToolsy" to wgraj essentials :D

"Ludzie Tego czegoś co zwie sie script można używać do bardzo prostych rzeczy typu komenda /VIp a nie jakieś gildie srildie antycheaty itp."

====================================

Skrypt powstal bo mi sie nudzilo,

a takze chcialem pokazac ze da sie zablokowac

niektore cheaty za pomocą skript.

Nie polecam tego :)

=====================================

Czytaj lepiej :) nikt ci nie kazal tego uzywac. Napisalem cos o tym ze to jest polecane do blokowania cheatow? Nie sądzę.

Opublikowano

Ja udezam 10 razy na sekunde bez macra :3 AntyFly moze troche sie przyda ale takich skryptow jest duzo ale jak ci sie nudzilo to spk masz like! :3

<p><span style="color:#ff0000;">//</span></p>

Opublikowano

Napisz jeszcze na anty kill aure np że spawni ci 5 npc i jak sie udezy je to banik

Czegos takiego nie da sie zrobic w skript, jezeli chcesz miec taka anty-kill-aure uzyj:

1) Phoenix Anty Cheat (Lagujace cos)

2) AAC (Platny z spigotmc.org)

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...