Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co robić z crackowanymi kontami z Nulled?

Beans

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Często ludzie wrzucają całe katalogi passów. Wczoraj pobrałem kilka, patrze login na lolkingu - konto gold, elegancko. Wchodze do ekranu logowania wpisuje passy i wyskakuje okienko żeby natychmiast zmienic haslo i przekierowuje do strony internetowej. Na tej stronie przy logowaniu pisze zeby najpierw stworzyc przywoływacza (?). jak loguje sie na stronie przez strone głowną to wszystko wchodzi. trafia sie e mail nie zweryfikowany - jak chce zmienic to pisze ze hasło jest złe. O co tu w ogole chodzi? Mam wrazenie ze te konta są w ogole nie potrzebne.

34469.jpg

15809.jpg

32059.png

33983.png

35672.jpg

989915c8e8b14307b01079e31ff23505.0.gif

Opublikowano

Te jak to zwą "combolisty" zawierają ID kont + hasła tyle ze te hasła to nie rzeczywiste hasła kont lecz są one tworzone na podstawie loginu czyli np. mamy ID : dupaxd to tworzy nam się hasło dupaxd / dupaxd1 /dupaxd12 /dupaxd123 i taki plik tekstowy wrzucasz do programu i on ci szuka działających kont ;x jak dla mnie bezsensu jak komuś się nudzi może się w to bawić.

2579314424273501027542.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...