Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Przełaczanie karty graficznej nie działa

SuperMarian

Pytanie

Opublikowano

Siemka mam problem i nie wiem gdzie lezy winowajca.. 

1. Po zainstalowaniu sterowników do mojej karty graficznej w laptopie poprzez AMD autodetect­, przy uruchamianiu windowsa 7, gdzy użytkownik się ładuje następuje ścina na ok 1 min. Poza tym po zainstalowaniu tego sterownika nadal nie widze roznicy w fps przy grach typu cs:go, mimo że wybrałem przełączenie grafiki ^^.

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ty zrozumiałeś ?

Nie zainstalowałeś zadnych sterowników producenta. 

AMD nie jest producentem laptopa więc nie instaluj jego sterowników do chipsetu tylko sterowniki do grafiki i soft laptopa głownie do płyty głównej PRODUCENTA LAPTOPA 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

A ty zrozumiałeś ?

Nie zainstalowałeś zadnych sterowników producenta. 

AMD nie jest producentem laptopa więc nie instaluj jego sterowników do chipsetu tylko sterowniki do grafiki i soft laptopa głownie do płyty głównej PRODUCENTA LAPTOPA 

aa ok, przepraszam :v jak mogę odinstalować ten sterownik?

­

Opublikowano

Poszukaj DDU na gogle ( Display Driver Uninstaller  ) , ściąg sterowniki do płyty głównej laptopa jeśli sa ( chipset, usb, SATA ) i sterownik do grafiki.

Poinstaluj sterowniki płyty , potem DDU wywal sterowniki , po restarcie poczekaj az system uaktualni grafikę , jeśli nie to zainstaluj sterowniki ze strony producenta laptopa.  

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...