Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

M4A1-S

DasteR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Chciałbym się spytać czy opłaca się kupic m4a1-s atomic alloy parenaście sztuk za lekko używanych szt. 5 euro i gdy będzie buff m4a1s bo na pewno będzie bo valve chce aby 50% grało m4a1s a 50% m4a4 a teraz gra 90% m4a4 to cena wzrosnie pózniej jak będzie buff m4a1s z 5 euro np do 8 euro ?

Opublikowano

gdy będzie buff m4a1s bo na pewno będzie bo valve chce aby 50% grało m4a1s a 50% m4a4 a teraz gra 90% m4a4

Skad wy macie jakies infa z dupy ze valve chcialo zrobic tak aby 50% grali ta m4a4 a 50% ta m4a1? jeszcze te infa ze buffa dadzą ? maciek z tvn wam tak powiedział  ? a moze oraianna bukaratek z polsatu dala takie info? cena nie wzroscie i tak z dnia na dzien ceny spadna 

Opublikowano

Bo Izak wyrocznia tak powiedział...

Dajcie im spokój. Chcesz to kupuj twoje ryzyko. Ja mam swoją fajną s-ke poki co odstawiłem ją na bok bo nie warto nią grać ale jej nie sprzedaje bo nie warto.

Opublikowano

Cześć. Chciałbym się spytać czy opłaca się kupic m4a1-s atomic alloy parenaście sztuk za lekko używanych szt. 5 euro i gdy będzie buff m4a1s bo na pewno będzie bo valve chce aby 50% grało m4a1s a 50% m4a4 a teraz gra 90% m4a4 to cena wzrosnie pózniej jak będzie buff m4a1s z 5 euro np do 8 euro ?

Te 50 na 50 to są plotki wyssane z palca izaka, izak tak powiedział i już każdy mówi " a jo faktycznie 50 na 50 musi być iksdeedededde".

Valve tego nie napisało, że chce, aby grało 50/50.

To mogą być tylko przypuszczenia :)

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

@karol123742 Widzisz gram dużo w cs interesuje się cs to wiem ze valve chce aby grało 50% osob m4a1s i m4a4 50%

Hmm tak sie interesujesz ze masz 1k godzin? i ci valve pisze co zrobi w next patchu i dlaczego i z jakich powodów i tyle?.Gdyby chcieli zeby kazdy gral 50/50 to by zrobili w kazdej m4 takie same staty + ilosc amunicji.

@PaTrOL *DG* To dlaczego zwiększyli cene m4a1-s ? z 3100 do 3200 ?

Bo to zebys mial takie denne pytania 

Opublikowano

Jeżeli kupować to nie teraz, bo zysk na jednym będzie minimalny lub żaden. Te skiny zawsze chodziły w granicach 5 euro. Wiec obstawiam że valve więcej zarobi na tym niż ty :P .

graphic.png

Opublikowano

@karol123742 No tak valve mi pisze zawsze kiedy jakie patche wychodzą już dawno wiedziałem ze m4a1-s dostanie nerfa, i wiem już ze valve także będzie robiło  mały nerf na m4a4, i przez to wiem ze chcą aby 50% grało m4a1-s i 50% m4a4 

Bo to zebys mial takie denne pytania  

Co to kur** za odpowiedz ma być denne pytania .... hahaha

Opublikowano

"No tak valve mi pisze zawsze kiedy jakie patche wychodzą już dawno wiedziałem ze m4a1-s dostanie nerfa, i wiem już ze valve także będzie robiło  mały nerf na m4a4, i przez to wiem ze chcą aby 50% grało m4a1-s i 50% m4a4 "

co to żona gabena że masz takie info ?

myślę że jak by znerfili m4a4 to lekko mogłaby się zwiększyć cena jednak na wiele w końcu jak m4a1s było dobre to czymś musieli grać (jakimiś skinami) więc nie powinno być aż takie zainteresowanie. (taki mam tok rozumowania)

Opublikowano

Ja kupiłam M4A1s za 20 kluczy ( hyper beast well worn stattrak ) który przed nerfem kosztował 60-70 euro, teraz nawet po 40 są. Jeżeli nie wzrośnie cena to się go sprzeda na rynku i kupi klucze, może coś dropnie. A jak nie to HWDV :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...