Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zostać DJ-em w CS:GO ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo to kompa obciąża?

@Edit. Jak włączam cs to sam się wyłącza i nic nie pokazuje, nie wyskakuje żaden błąd.

ref

Zainstaluj wszystko na  nowo zgodnie z poradnikiem.

Rekrut
Opublikowano

Tak samo irytujące, jak soundboard do TS'a, ale dobrze, że komuś chciało się zrobić taki "poradnik". Jakbym widział ile jest tego w internecie, to bym się za to nawet nie brał...

Opublikowano

Tak samo irytujące, jak soundboard do TS'a, ale dobrze, że komuś chciało się zrobić taki "poradnik". Jakbym widział ile jest tego w internecie, to bym się za to nawet nie brał...

Jak komuś przeszkadza to zmutować to nie problem :)

Rekrut
Opublikowano

Jak komuś przeszkadza to zmutować to nie problem :)

Uwierz mi, że czasami grając FULL FOCUS idzie się zdekoncentrować. Drugi przypadek, to granie na serwerach FFA gdzie gracze wychodzą poza tabele, a Ty nie masz, jak ich zmutować.

Opublikowano

Uwierz mi, że czasami grając FULL FOCUS idzie się zdekoncentrować. Drugi przypadek, to granie na serwerach FFA gdzie gracze wychodzą poza tabele, a Ty nie masz, jak ich zmutować.

Jak nie używasz czatu głosowego zawsze możesz użyć komendy voice_enable 0 wtedy ci nikt nie przeszkodzi ;)

Opublikowano

a co zrobić jak nie wyszukuje mi żadnej gry i przy próbie podanie ścieżki również program nie widzi cs'a?

Niestety dużo ludzi ma różne problemy z hldj program jest stary i nic na to nie mogę poradzić. za niedługo pojawi się 2 sposób puszczania muzyki w cs ;)

Opublikowano

Chciałbym się pohihać, ale jak z banem na czat? Jest możliwość otrzymania ów blokady?

Co masz na myśli? Możesz dostać jedynie mute od admina na serwerze, na mm'ach ew. bana za griefing. 

NU94p9A.gif

Wracam..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...