Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie znajdę materiały (łatwe do przyswojenia) uczące programowania i tworzenie grafiki od podstaw ?

xvxmaciekxvx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym się nauczyć programować i tworzyć dobrą grafikę komputerową, lecz większość poradników jest napisanych w języku technicznym, nie potocznym..... Więc zwracam się do was z prośbą, proszę, podajcie linki do poradników które są łatwe do przyswojenia dla osoby w gimnazjum + żeby podczas trwania poradnika były pokazywane zastosowania danej rzeczy.... Z góry dziękuje za pomoc, 

Opublikowano

Co do grafiki to mogę polecić kanał na YouTube, niestety jest on w języki angielskim, ale dla osoby która chce się czegoś nauczyć nie powinno być to przeszkodą ;)https://m.youtube.com/channel/UC6lrxMZggMaN1u2V9N2-zrQ

Poza tym jeśli chodzi o grafikę to polecam samemu próbować wykonywać różne rzeczy. Z większość tutoriali tak jak już sam zauważyłeś nic nie wywnioskujesz, a dzięki praktyce lepiej się nauczysz. :)

9La1rOf.gif

Opublikowano

Co do grafiki to mogę polecić kanał na YouTube, niestety jest on w języki angielskim, ale dla osoby która chce się czegoś nauczyć nie powinno być to przeszkodą ;)https://m.youtube.com/channel/UC6lrxMZggMaN1u2V9N2-zrQ

Poza tym jeśli chodzi o grafikę to polecam samemu próbować wykonywać różne rzeczy. Z większość tutoriali tak jak już sam zauważyłeś nic nie wywnioskujesz, a dzięki praktyce lepiej się nauczysz. :)

Dziękuje za link do kanału, a gdzie mogę znaleźć dobry poradnik o programowaniu ???

Ps. Jak oglądam 1 poradnik, wydaje mi się że Photoshop to łatwy program w obsłudze,.... lecz pewnie spotkam się z brutalną rzeczywistością :v 

Pss. Naprawdę dzięki.

Opublikowano

Dziękuje za link do kanału, a gdzie mogę znaleźć dobry poradnik o programowaniu ???

Ps. Jak oglądam 1 poradnik, wydaje mi się że Photoshop to łatwy program w obsłudze,.... lecz pewnie spotkam się z brutalną rzeczywistością :v

Pss. Naprawdę dzięki.

Zależy w jakim języku chcesz zacząć programowanie 

Opublikowano

Dziękuje za pomoc, a jak nauczę się ,,dorabiać" różne efekty na zdjęciach, to będę mógł sobie zarobić małe pieniądze ?? (np. 5 zł za przerobienie jakiegoś zdjęcia) + jakie ,,możliwości" ma Photoshop ???

Bo np. SFM ma tworzenie avatarów i tworzenie animacji. (chodzi mi że w Photoshop tylko można dorabiać efekty, wychudzić ludzi, zmieniać tło itp.)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...