Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Administracji na serwer metin2

kulek55

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam ludzi do administracji zeby zalozyc serwer metin2 ktos kto potrafi ogarnac pliki
mam zamiar zrobic bardzo ogarniety jezeli ktos jest chetny niech napisze mi w komentarzu a ja sie zglosze na PW

Opublikowano

Po tym co już pokazałeś nie skusiłbym się  ._.

Ale mogę powiedzieć że serwer napewno będzie ogarnięty ._.

Opublikowano

"Szukam ludzi do administracji zeby zalozyc serwer metin2 ktos kto potrafi ogarnac pliki"

A Ty co bedziesz robil? :)

Opublikowano

reklamowal,pomagal rowniez potrzebuje Administracji i technika zeby to ogarnol poniewaz to moj pierwszy serwer metina i nie chce na serwerze bugow itp

Opublikowano

posiadamy maszyne 4gb ram 4x2 13ghz procek i dysk ssd120gb

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Jest taka zasada, jak ktoś się na czymś nie zna, to ten ktoś powinien albo się coś na ten temat dowiedzieć, albo się w ogóle nie odzywać. Już wiemy, że o komputerach nic nie wiesz, nie wiesz też nic o bbcode, również nie wiesz nic o polskiej ortografii, interpunkcji i tak dalej.

Ogólnie to nie polecam współpracy, bo znowu wyjdzie jakiś gniot, powody wyżej.

Opublikowano

Kurde ludzie powinniście przestać pajacować, nie tak się szuka ludzi, kierwa zrozumcie...

Od tak pisząc takie ogłoszenie które nawet stylistycznie wygląda marnie, chcecie sobie znaleźć techników,administratorów c**j wie kogo.

Tak się raczej nie da współpracować, chyba że na żywo gdy kogoś zatrudniasz ale nie przez internet..

Wiadomo jakoś trzeba zacząć ale tu same ogłoszenie jest tak c**jowe że pozdro xD

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

I ma wyjść kolejny gniot? Jeżeli powstałby serwer to też padnie. Tylko szkoda moich oczu na posty ludzi, którzy wciskają sobie kit, że serwer jest najlepszy i nigdy nie padnie, a przez serwery jakie teraz robią ludzie to coraz mniej osób gra w metina

2.

Opublikowano

Oki zgadzam się :>

Moje wymagania: Wysyłasz mi co miesiąc trzy paczki lays'ów paprykowych i jesteśmy kwita :D

ps.Będę zajmował się serwerem gdy będziesz w podstawówce :D :D :D

~ Start w piątek bez bugów. ~

Opublikowano

Szukam ludzi do administracji zeby zalozyc serwer metin2 ktos kto potrafi ogarnac pliki

mam zamiar zrobic bardzo ogarniety jezeli ktos jest chetny niech napisze mi w komentarzu a ja sie zglosze na PW

eee... Co k***a?

Weź ty się człowieku za zadanie z pszyry, a nie za serwery.

logo8.png

Niedługo...

Opublikowano

Maszyna Dobra nie ma co

posiadamy maszyne 4gb ram 4x2 13ghz procek i dysk ssd120gb

Nie mogę się powstrzymać ale to padnie szybciej niż moje serwery

Ale Polecam @Tesoria         4EVER!

Pozdro `Asek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...