Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Plugin] KSlotsZ - Plugin na sloty ja na serwerze skkf

KanibalZ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

KSlotsZ - Sloty jak na skafie.­

--------------------------------------

Dzisiaj udostępniam wam banalny plugin, na sloty

takie jak używa(ł) serwer HardCore.

Działanie pluginu, jest większości z was dobrze znane, a mianowicie:

plugin zmienia maksymalną liczbę graczy na ilość graczy online + liczba ustawiona w configu.

Download: http://hostuje.net/file.php?id=daf6c642d0c7d248edcdfaccd3ce4a38

Skan: https://www.virustotal.com/pl/file/3d76933f573865657282a51ab8e83c77023be4d0f56887d20f9e42f2e9154908/analysis/1442691188/

x

post-1261420-0-52471200-1442691298_thumb.png

---------------------------------­

Survival: mc.KanibalZ.pl

Zapraszam.

Opublikowano

@HardStyl3r Nie miałem pojęcia, że taki plugin istnieje :/ Wrzuciłem tu ten plugin, ponieważ wiele osób pytało się mnie, czy im go dam, a skoro napisanie najprostszej wersji tego to max 5 min, to postanowiłem go udostępnić.

Edit:

Sprawdziłem ten "justonmore" i z tego co widzę, nie daje on możliwości ustawienia:

o ile slotów więcej ma pokazywać ,a także nie da się tam ustawić że serwer jest cały czas pełen :)

Zapraszam.

Opublikowano
Integer i = Integer.valueOf((int)Main.getInst().getConfig().getDouble("sloty"));

e.setMaxPlayers(Bukkit.getOnlinePlayers().length + i.intValue());

k***a trzeba bylo jeszcze sprawdzic czy ten int jest na pewno intem... a jak jest to jeszcze raz castowac do inta bo mozliwe ze to jednak nie jest int

c*****y plugin nie wyrozniajacy sie niczym szczegolnym od sryliarda skryptow i innych gowno pluginow

patologia u moderatorow z dzialu srajkrafta ...

17077363944004662812.png

Opublikowano

@cycuszek98 Pokaż mi dokument, gdzie nazwa "StrefaPvP" jest przez ciebie zastrzeżona, a dopiero potem mów że coś ukradłem ;)

@topic Ludzie to jest plugin robiony w 5 min. A nie żaden wielki projekt jak AutoIn czy FunnyGuilds -_-

Dodatkowo, jeżeli się komuś nie podoba, to przecież nie nakazuje mu korzystać z tego pluginu...

Zapraszam.

Opublikowano
Integer i = Integer.valueOf((int)Main.getInst().getConfig().getDouble("sloty"));
e.setMaxPlayers(Bukkit.getOnlinePlayers().length + i.intValue());

Dodaj jeszcze if(!i.isInteger()) { return;, bo kto wie! :D

Opublikowano

@tess91 Masz zły tok rozumowania...­ Jeżeli gracz będzie widział serwer, gdzie gra 20/1000, to raczej nie wbije, (Przynajmniej większość) ponieważ gracz który szuka małych serwerów, nie wbije ze względu na dużą ilość slotów, a ten kto szuka dużych serwerów, też nie wbije z powodu małej ilości graczy -_- A z kolei gdy te same typy graczy zobaczą np. 20/22, to pomyślą, (nie mówię, że wszyscy) że serwer jest dobry bo jest prawie pełen.

Zapraszam.

• 3 miesiące temu...
  • 3 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Oke, oke..
Moim zdaniem, ci inni nędzni "krytycy" nie znają się szczegółowo o Javie i o osobie przedstawiającej @topic.

Bo nie, jak osoba, która k***a pisze, że coś tam i coś teges jest nie teges, jak plugin nie jest zapewne pisany przez znanego, czy nawet dobrego programiste..

To, że osoba pisząca plugin nie jest dobrze wyuczona, nie oznacza, ze plugin jest c**jowy, czy do śmieci.

A znawcy Javy niech dadzą sobie spokój, albo idą do psychologa, bo już szkoda gadać, gdy jakiś k***a pseudo developer czepia się projektu i dziwi, dlaczego inni dają te pieprzone plusy autorowi, czy jaki k***a c**j..

Co do @topic'a, to plugin bardzo fajny, zapewne przyda się na wielu serwerach. Sam go pobiorę :)

Tak przy okazji, na pewno nie pisałeś tego w 5 minut, bo napisanie configa, napisanie Maina, pliku plugin.yml zajmuje kilka dodatkowych minutek :)
Jak najbardziej polecam plugin ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...