Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót do gry

ʌǝуz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym wrócić do lola po 0,5 roku przerwy. Mógłby mi ktoś powiedzieć co jest teraz w mecie. Jak to teraz wszystko wygląda? Co dodali? I czy jest sens wracać?

759081466790725720585.png

Opublikowano

Nie ma sensu. We wszystkich grach jakie teraz gram jest tak ze w 10minucie juz wiadomo kto wygral. Trolli bardziej przybylo niz ubylo, a riot zamiast zajsc sie nimi banuje graczy ktorzy ich wyzywaja. W ostatnich tygodniacb wszyscy dostaja jakies disconnecty i lagi

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Lol był i jest z*******y ;x...

tylko ostatnio nieco mniej... mimo wszystko tak jak ty miałem wiele razy ( już 4 ) przerwę od gry...

każda około 4/7 miesięcy... i za każdym razem wracałem do gry :)...

jakoś mam tak tylko w lol-u że nie umiem przestać w niego grać ;x...

więc wbijaj ponownie :D !... przegramy ( dosłownie xD ) kilka gier razem :D !!!

Opublikowano

Dobry wieczór, prosił bym o zrobienie i przypięcie tematu "czy jest sens wracać"

W treści napisać: tak, nie , nie, tak, lubię Zeda, są trolle.

Dziękuję za uwagę dobranoc.

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

Xcmer też średnio lubię takie tematy bo to całkowicie zależy od osoby która zadaje takie "pytanie" 

więc średnio wiadomo jak odpowiadać na nie ;x... ale moim zdaniem wypada zachęcić graczy do grania...

no ale przynajmniej moim zdaniem ;x...

a każdy może mieć inne... niestety jest to publiczne forum xD ( po co komu prywatne ? )

Opublikowano

Jak lubisz sie wkurwiać to gra jest idealna dla ciebie :- ) na rankedzie nie wazne jaka dywizja zawsze sie znajda 2 raki w teamie co ci spierdola gre =).Riot ma lekko mówiąc wyjebane totalnie w graczy a przepraszam teraz banuja za flame hmm a teraz tak sie zastanówcie po co banuja za flame skoro jest opcja mute ? .Na rankedach spotkasz ludzi co duzo ogladaja lcsy np koles zagra na lcsach shenem mid pod ap to na rankedach co mecz zobaczysz shena na midzie.Nie zapomnijmy o banach w tym sezonie albo pick or lose:Morde,Garen,Riven,Skarner,Vayne,Darius te postacie sa caly czas banowane :D jesli bedziesz mial w enemy morde skarnera garena riven vayne to juz masz 100% ze przegrasz albo wyjdziesz z lobby.Troli jest 50 razy wiecej niz w sezonie 3 xD a od miesiąca jeszcze wiecej bo super rito pod koniec sezonu napisali ze gracze którzy otrzymali bana za flame (14 dni/7dni) nie dostana nagrody noi takim co dostali bany to nie zależy na wygraniu wiec sobie stroluje meczych i tak sie narodzilo wiecej troli ... bo takie trudne bylo napisanie tego na początku sezonu :yay:  :yay:  :yay:.Nie zapomnijmy o super szybkich serverach na chomiki czasami chomikom zatnie sie kołowrotek i wystepuja takie objawy jak czarny ekran dissconect oraz inne smutne rzeczy  dodajmy jeszcze ich super zabezpieczenia :D.No troche sie rozpisałem radze ci juz lepiej w metina pograć niz w lola :D no raczej ze teamówki kappa 

Opublikowano

Z tego co piszecie wnioskuje że nie warto wracać. Gram teraz w csa i wkurwiam się na rusków ale zawsze da się coś ugrać. Jak jest teraz więcej troli to masakra. Dziękuję za odpowiedz ;) 

759081466790725720585.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...