Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fotel do gier 400-600 zł

Polish Minuette

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

jak w temacie.

moje wymagania to

-kąłchuchowe koła
-ma być mocny ( aby go nie połamać poarcia lub podłokietników)

-i ma byćczerwony do czerwonego zestawu

Nie wiem czy to dobre miejsce bo nic nie znalazłem gdzie to moge postaic

wygoda dla mnie nie jest taka ważne byle by go się dało ładnie przystosować do pracy.

Opublikowano

Fotel do gier? Chyba do biurka.... musisz isc do ikea etc znalezc czerwony fotel z takimi kolkami (mozliwe, ze np nie bedzie, ale zrobia ci w takim kolorze i kolka itp ) ale najwazniejsze, USIASC na nim, musisz sam sprawdzic czy Ci wygodnie, kazdy ma inne gusta.

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Jeżeli szukasz czegoś pokroju AK Racing, to powodzenia. Mam osobiście fotel za 450zł, czarno-żółty (kolor taki tylko był, a że znaczenie ma tutaj wygoda, to biorę) i powiem ci, że wygodny to on jest, wszystko ogólnie ok. Ale poza tym, trzeba pamiętać o tym, co się stanie po paru godzinach grania. W moim przypadku krzesło nie oddycha i w gorące dni jest to trochę męczące kiedy pocisz się i krzesło robi się mokre. Oczywiście rozwiązanie jest i to proste, więc mały problem, ale jednak.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...