Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Icarus Fell

Kakarott1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znam ten ból kolego po stracie w majątku na hot rodzie i hyperbeast FN. Miejmy tylko nadzieje, że ceny wrócą z powrotem a valve zauważy swój błąd i cofnie tego nerfa. Kiedy? Nie wiadomo, zawsze tak jest z valve.

Opublikowano

Również znam ten ból.

Ceny na pewno wrócą. Chociaż jeżeli nie naprawią naszej "emki" to przyjdzie nam poczekać trochę.

Opublikowano

Znam ten ból kolego po stracie w majątku na hot rodzie i hyperbeast FN. Miejmy tylko nadzieje, że ceny wrócą z powrotem a valve zauważy swój błąd i cofnie tego nerfa. Kiedy? Nie wiadomo, zawsze tak jest z valve.

Dlaczego błąd dobrze zrobili wtedy m4 nie wymagała skilla to ze ceny spadly to nie jest wina valve tylko wina graczy bo nie potrafia strzelać.Z dnia na dzien ceny beda spadać a na buffa sobie nie rób nadziei :) 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Z tego co czytałem na oficjalnej wiadomości nie zamierzają  tego zmienić ponieważ ska daje przewagę tego że jest cicha etc. etc. Każdy ma ten sam bój moja ska spadła tylko 10 euro w porównaniu do waszych a mnie krew też zalewa. Nie spodziewałbym się że to poprawią i ceny wzrosną na pewno nie tak szybko.

Opublikowano

Nerf jak dla mnie (mówię o globalach i supreme'ach) Jest przesadony.

Na tych rangach czuć ten nerf najbardziej ale dochodzi to mocno do rangi szeryf. Niżej takie to nie jest bo i tak nie umieją gracze grać, więc im ten nerf obojętny.

Potrejdowalem i mam M9 noc i posejdona MW który jest wart więcej niż ikar liczę ze posejdon pójdzie w górę.

Tylko może być tak, że gdy znowu dadzą buffa m4a1-s to zaś ceny m4a4 spadną :D

Z tego co czytałem na oficjalnej wiadomości nie zamierzają  tego zmienić ponieważ ska daje przewagę tego że jest cicha etc. etc. Każdy ma ten sam bój moja ska spadła tylko 10 euro w porównaniu do waszych a mnie krew też zalewa. Nie spodziewałbym się że to poprawią i ceny wzrosną na pewno nie tak szybko.

Być może nie planują narazie żadnego update tylko jak zalewać ich będzie dalej fala wiadomości odnośnie tego to zaczną szybko pracować nad poprawą tego. Zauważ, że teraz na turniejach e-sportowych nawet każdy zaczął grać m4a4.

Opublikowano

@adrian123451251

Panie szeryfy tez nie umieja grac, bez jakiejs tam urazy. Smurfowalem na szeryfy i z kosy ich zabijalem wjezdzajac e nich po prostu;-;

Co do tematu do nerf da sie odczuc, ale nadal da sie grac ta emka, choc w wiekszosc przypadkow wybieram a4 :x

Opublikowano

Po fali banów rangi sie popieprzyły do końca...

Na globusach i suprach teraz "eske" rzadko co widać.

Na niższych rangach zapewne jest mniejsza reakcja i aim więc zapewne tam grają, ale to jest kolosalna zmiana.

­wg. mnie powinni zmienić rozrzut eski nie zmieniając szybkostrzelności i byłoby ok.

Póki co niegrywalna broń aczkolwiek jeśli ktoś umie nią grać to nie taka zła ;)

Opublikowano

@adrian123451251

Panie szeryfy tez nie umieja grac, bez jakiejs tam urazy. Smurfowalem na szeryfy i z kosy ich zabijalem wjezdzajac e nich po prostu;-;

Co do tematu do nerf da sie odczuc, ale nadal da sie grac ta emka, choc w wiekszosc przypadkow wybieram a4 :x

Jestem szeryfem i nie obrażę się z tego powodu bo jest to racją że to raki w większości (postanowiłem grać z orzełkami by jakiś poziom był zawsze) ale różnica pomiędzy kałachami a szeryfem jest ogromna i przy kałachach eska nie jest problemem bo zanim tym zabijesz to oni nic Ci nie zrobią :D Na szeryfie podobnie ale jednak już jest lepiej z tym i trudniej z tym ugrać. Jedynym plusem teraz tej emki jest tłumik dzięki czemu to strzelanie nie wygląda tak strasznie i jest ciszej, tak to przewagę ma m4a4 bo 30/90 naboi a to akurat dużo daje ...

Opublikowano

Ja na lem cały czas eską gram, i nie płaczcie już o tego nerfa, bo nie jest taki zły, i z tego co widzę to się nasłuchaliście jakiegoś Izaaka i tak mówicie :D

1356721310-U739101.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...