Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie odnośnie zakupu słuchawek i karty dźwiękowej.

kmick

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszyskie razery, steelseries, logitechy, genesisy i inne shity sobie odpuść. Podaj budżet.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

jakoś to znaczy jak? Chciałbym zachować coś pieniędzy na coś innego, znasz kogoś kto na integrze ma słuchawy z wyższej półki?

Opublikowano

nie

to nie jest srednia polka w sluchawkach, takie kingstony sa wysoką niską/średnią półką

kupno karty chociażby aima sc 8000 da zauważalne efekt

grać to będzie jakoś ale cudów nie oczekuj, zreszta, wiedze nie masz porownania do kogos kto ma karte dzwiekowa wiec bierz najzwyzaczjniej sluchakwi i nie draz dalej tematu bo nic nie kupisz

­

Opublikowano

Chchiałem kupić tą kartę dźwiękową, znasz jakiś sklep gdzie jest tanio, produkt oryginalny i wysyłka za granice? Mieszkam blisko polskiej granicy, więc najlepiej jakbym mógł to uwzględnić.

Opublikowano

biorę hyperxy i tą karte aima, tylko że ja mam wejście gdzie po prawej stronie jest jedno wcięcie, a karta ma dwa wcięcia po bokach - można wtyknąć nie zważając na to? Będzie jakieś spięcie czy ok?

Opublikowano

ie bierz hyperx II, roznia sie jedynie dodana slaba karta dzwiekowa na usb, niczym innnym, dalej te same sluchawki

aima wkladasz do slotu PCI i tyle

­

Opublikowano

tylko że on nie ma wejścia na mikrofon podobno, co w takim wypadku? Jak wyglądają kable u hyperx cloud I? Chcę żeby mikrofon i słuchawki naraz działały.

Opublikowano

to jest jakaś rada by się nie grzało to gpu?

Między innymi wyłączyć tryb pasywny.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...