Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Charlie szuka animca o introwertyku...

charlie120

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To się introwertyzm nazywa. Już ci zmieniłem temat. :*

Welcome to the NHK.

Natsume Yuujinchou.

Nodame z Nodame Cantabile po części.

Ping Pong the animation.

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

Tak u mnie wygląda twój mal: http://scr.hu/1wdk/incpy, więc będę polecał w ciemno - Welcome to the nhk. Anime idealnei pasuje do twoich wymagań, tematyka skupia się na rozwiązywaniu problemów psychologicznych ludzi, też pobocznych, ale generalnie główny bohater jest wlasnie introwertykiem, moze nie tyle co introwertykiem, u niego to osiąga taki poziom, ze nie moze wyjsc z domu, chce mu jednak pomóc pewna tajemnicza dziewczyna, o ktorej tez będziesz dowiadywal sie coraz wiecej wraz z uplywem serii. Nie polecam ci tego tylko dlatego, ze pasuje, po prostu jest to świetne anime dla dojrzałych ludzi, którzy nie są początkującymi w świecie mangi i anime. Np. jakimś 15 latkom, których jara tylko to, ze jest sporo efektownych walk - nie polecam tego tytułu, bo to zupełnie coś innego, coś ambitniejszego.

6108514433687761429644.png

Opublikowano

Welcome to the NHK narazie sobie odpuszczę - nie lubię oglądać animców po części wolę raz a porządnie przysiąść do danego tytułu. Czas mi na to nie pozwala. Obejrzę Natsume Yuujinchou.

ps: Czekam na dalsze propozycję. Najlepiej 15odc max.

IDcncno.png

Opublikowano

Dlaczego dałeś tutaj Natsume? Tematyka podobna do Mushishi, które nie porusza wspomnianego przez autora zagadnienia.

Zaproponowałem Natsume, bo główny bohater widzi rzeczy, których inni nie mogą dostrzec, dlatego ma wspomniany przez autora "własny świat". Youkai w serii mogą być po prostu tym, czym są, ale mogą być także wytworem wyobraźni protagonisty i gdyby tak na to spojrzeć, pasuje jeszcze bardziej. :P

Zresztą autorowi przypasowało, więc luz.

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

Zaproponowałem Natsume, bo główny bohater widzi rzeczy, których inni nie mogą dostrzec, dlatego ma wspomniany przez autora "własny świat". Youkai w serii mogą być po prostu tym, czym są, ale mogą być także wytworem wyobraźni protagonisty i gdyby tak na to spojrzeć, pasuje jeszcze bardziej. :P

Zresztą autorowi przypasowało, więc luz.

Troszkę naciągana argumentacja ze względu na dalsze wydarzenia, ale można i w ten sposób to zinterpretować. A pytałem z czystej ciekawości.  ;)

Opublikowano

Welcome to the NHK narazie sobie odpuszczę - nie lubię oglądać animców po części wolę raz a porządnie przysiąść do danego tytułu. Czas mi na to nie pozwala. Obejrzę Natsume Yuujinchou.

ps: Czekam na dalsze propozycję. Najlepiej 15odc max.

a kto ci broni obejrzeć welcome to the nhk na jeden raz?

6108514433687761429644.png

Opublikowano

Hyouka, ale jak na NHK nie masz czasu to tu pewnie też nie znajdziesz.

Znam ten tytuł lecz jakoś nie przypadł mi. Obejrzałem kilka odcinków i narazie podziękuje może kiedyś przyjdzie czas do dokończenia ;d

IDcncno.png

Opublikowano

Może Yahari Ore no Seishun Love Comedy wa Machigatteiru? odludek się zgadza  :v (przynajmniej na początku)

#kurfa, nawet nie zajrzałem do mala...  :((  ._.

3JcjhIq.png
Pomogłem? Daj "Lubię to", to nic nie kosztuje...
MyAnimeList

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...