Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja InariMT2 - Rework

Itan

InariMT2 - Rework  

19 użytkowników zagłosowało

1. 1. Maksymalny poziom na serwerze?

2. 2. Data startu reworka (oficjalna)?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Zapraszam do dyskusji na temat serwera InariMT2.eu. Serwer od swojego początku stoi po dzień dzisiejszy, lecz wczoraj od godziny 18:00 rozpoczęły się prace nad Reworkiem co przyczyniło się do zawieszenia możliwości logowania. Team serwera składa się wyłącznie z mojej osoby, ponieważ odkupiłem prawa od wcześniejszego właściciela.

Data pierwszego startu serwera: 2 kwietnia 2015 r.

Start Reworka: 30 listopada 2015 r.

Strona Główna:

http://inarimt2.eu

Stara prezentacja:

http://www.mpcforum.pl/topic/1394767-inarimt2eu-dedyk-easypvp
Zachęcam do wypowiedzi.
Opublikowano

Hmm serwer był fajny, prowadził go hmm nie pamiętam ale terazz ma drugi serwer coś na Rev.. 

Jedyny minus serwera to IS mega kosmiczne itemy można było mieć z tego is stroje które daja 100 luda itp itp szary gracz bez is nie miał szans...

Zmieniło by się to? 

55381514166733279449.gif

Opublikowano

@UmiZoomi

Jeżeli chodzi o IS będzie nowa struktura i inaczej liczone ceny przedmiotów etc. 

Co do zespołu, wkupiłem serwer od wcześniejszego właściciela.

Opublikowano

W sumie serwer swojego czasu był świetny. Myślę, że rework z inną adm. to dobry pomysł. Najlepiej lvl zostawić tak jak kiedyś było i zmniejszyć bonusy w itemkach z is ;-)

Opublikowano

Nie wiem czy ten serwer będzie miał rację bytu - Asek i jego projekty mają zakaz publikacji na MPC. Nie ważne czy to Revenge, Inari czy inne gówno. 

Jak ma zamiar pakować milion wirusów do klienta to ja podziękuję. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

@Dusher

Może zacznę od tego że serwer wykupiłem od Pana "Aska", więc proszę nie stwierdzać że serwer należy do niego. Jeżeli chodzi o zespół Inari jestem w nim wyłącznie Ja i jeden Moderator Forum.
Co do twojej opinii na temat serwera szanuje Ją, lecz nazywanie dość popularnego i lubianego serwera (w pierwszym kwartale) "gównem" nie jest mocnym argumentem.

Opublikowano

Moim zdaniem juz lepiej jakbyscie postawili zupelnie nowy serwer a nie robic odgrzewanego kotleta, takie zazwyczaj najgorzej wypadaja ale zycze wam tego obym sie mylil ;)

Opublikowano

­Inari był bardzo dobrze prowadzonym serwerem typu Easy/PvP, balans i ogólne zajmowanie się serwerem administracji był na +, no zobaczymy jak to wyjdzie w praniu.

fs4Hqh.gif

Opublikowano

@ooTToN

Co do kotleta to odgrzewany On nie będzie. Jedynie zabiorę niektóre składniki (te które się najbardziej podobały graczom) i dodam do nowego przepisu którym są nowości, aktualizacje, poprawy błędów z pierwszej odsłony etc.

Jednym słowem Rework, lecz w trochę innym wydaniu.

Opublikowano

Ludzie rzygają już gotowcami. Zrób coś sam po swojemu, pokaż że umiesz.

Bo na razie to umiesz, ale odkupić prawa od poprzedniego właściciela xD

Ten serwer już się nie sprawdzi wg mnie, + jeśli jeszcze dołożyć że gotowiec to na pewno.

742949sygna_mpc.png

Opublikowano

@The Carl

Rzeczywiście odkupiłem, ale mnie to nie bawi. Poza tym, gdybyś był trochę obeznany, to byś wiedział że to nie jest mój pierwszy serwer.

Gotowców jest pełno na rynku, a Inari jest dobrym tytułem więc nie mam zamiaru robić wcześniej wspomnianego "odgrzewanego kotleta".

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngPєnєяo

Bardziej trafniejszym rozwiązaniem wg. mnie będzie rework, ponieważ ludzie znają ten serwer. Nie chcę robić odgrzewanego kotleta, lecz podobny serwer do pierwszej edycji Inari. Rework wniesie swoją własną fabułe, więc odskoczy od monotonnych serwerów easy.

Opublikowano

A więc zacznę tak fajnie że bierzesz się w reszcie za serwer z jednej strony szkoda że będziesz kontynuował projekt aska lecz wiem że wniesiesz coś nowego i świeżego do tego serwera i na pewno będzie leszcze lepszy niż poprzednia edycja tak jak poprzednicy wypowiem się że ten is był na prawdę dobijający i poprzednia edycja była typowo pod is i kasę dla aska.

Opublikowano

@Terminator124

Serwery Pana Aska, a moje to duża różnica. Co do samego projektu jest On godny poświęcenia, ponieważ da się zrobić z Inari porządny easy na długi okres i jeszcze dalej.

Opublikowano

Mhm...

Można spróbować, lecz serwer będzie miał na 100 % ,, Mniej graczy " niż mógłby mieć gdyby nie wybryki Aska.

Ten fakt zniechęca mnie do gry na tym serwerze...

Może nie tylko mnie ?

Opublikowano

@#NO Karolevsky

Nie ukrywam że serwer ma zepsutą opinie ze względu na pierwszego właściciela, lecz to nie powód żeby rework był taki sam. Mój sposób prowadzenia i zarządzania różni się, od prowadzenia przez Pana Aska. Co za tym idzie, myślę że nikt nie będzie porównywał drugiej edycji do pierwszej która była kopletnie zaniedbana.

Opublikowano

Grałem na serwerze Inari od początku i było świetnie, oprócz tego IS drogi bardzo.Ostatni właściciel serwer miał w dupie i dlatego ludzie zaczeli opuszczać serwer.Itan spoko gość pamiętam jak razem z nim na Ts3 gadałem.Jak będzie rework na pewno zagram.;)

sds.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...