Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co jest z tym lolem ?

Keson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wchodzę do gry tak wybieram champa i jest ok ...

Zaczyna się wczytywanie i ujj wywala crasha i ponowne połączenie ale co ciekawe

ciągle jest inny błąd raz internet raz bug splat itp. ... nie wiem co zrobić mam k***a zrobiić wieczne błędy z tym lolem ...

A może to coś od nich ?

Opublikowano

Nie wiem, mi osobiście raz na kilkanaście gier wywali błąd o firewallu mimo że jest wyłączony i choćbym nie wiadomo co robił to nie uda mi się połączyć.. Zakładam że coś z komputerem niż coś od nich

Opublikowano

Cały dzień miałem attempting to recconecty, laggi itp. Internet chodził raczej dobrze, a nawet jak trochę muli to ping nie przekracza 100, a tu miewałem ponad 1200 pingu. Obawiam się, że to wina ze strony serwera.

Opublikowano

to nigdy nie jest wina Rito tylko graczy ;x...

ja mam stale 30 ping-u nigdy mi nie wyskakuje wyżej niż te 30...

wyłączcie haxy moze one przeszkadzaja lol-owi w pracy ;x hyhy...

ale serio zwalanie winy na Rito nie jest dobrym pomysłem ;x

kiedy mi i wielu innym plejerom lol-a wszystko dziala ;C

Opublikowano

to nigdy nie jest wina Rito tylko graczy ;x...

ja mam stale 30 ping-u nigdy mi nie wyskakuje wyżej niż te 30...

wyłączcie haxy moze one przeszkadzaja lol-owi w pracy ;x hyhy...

ale serio zwalanie winy na Rito nie jest dobrym pomysłem ;x

kiedy mi i wielu innym plejerom lol-a wszystko dziala ;C

A czy Ty nie potrafisz zrozumieć, że skoro komuś działa np. Skype, Steam, przeglądarka, itp. a z LoL'a go wyrzuca, to co? Wina graczy? Nie, tylko problemy z clientem i z serwerami Riotu, więc nie mów, jeśli nic ciekawego nie wnosisz. 

Ja ostatnio miałem problemy z EUNE, gdzie podczas ładowania gry wyrzucało mi klienta, często w lobby miałem problemy z połączeniem się. Ostatnimi czasy Riot ma u siebie tam problemy, ale ich nie naprawia, tylko zbiera hajs.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Skype i lol to dwie inne rzeczy...

p******e te wasze pytania bo szkoda na to czasu... ja jestem zadowolony z usług które dostarcza mi Riot

- Nie mam lagów

- Nie mam problemów z połączeniem

- Nie wywala mnie z gry...

tak było przez 5 lat... tak jest dzisiaj... i raczej tak będzie...

pewnie... łatwiej zwalić na kogoś niż poszukać błędu u siebie...

To tak samo jak kupić gre która jest możliwa do grania tylko online... i narzekać na producenta

że masz wolny internet i mają słabe serwery... kiedy to wina leży całkowicie u ciebie...

tak jak już wiele razy powiedziałem na MPC Forum...

ja nie mam problemów z lol-em a mam tego SAMEGO lol-a co wy... no chyba że macie wzbogacanego o jakieś nielegalne oprogramowanie... 

Opublikowano

@PanTobi to ze ty nie masz to nikogo nie obchodzi, mam internet 80 mb/s a lagi ze sie grac nie da, co wiecej w innych grach (dota hots sc2 rocket league) wszystko smiga pieknie. Wiec stfu bo to ty jestes wyjatkiem ktory nie ma lagow a nie my wyjatkowami ktorzy ich nie maja...

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Skype i lol to dwie inne rzeczy...

p******e te wasze pytania bo szkoda na to czasu... ja jestem zadowolony z usług które dostarcza mi Riot

- Nie mam lagów

- Nie mam problemów z połączeniem

- Nie wywala mnie z gry...

tak było przez 5 lat... tak jest dzisiaj... i raczej tak będzie...

pewnie... łatwiej zwalić na kogoś niż poszukać błędu u siebie...

To tak samo jak kupić gre która jest możliwa do grania tylko online... i narzekać na producenta

że masz wolny internet i mają słabe serwery... kiedy to wina leży całkowicie u ciebie...

tak jak już wiele razy powiedziałem na MPC Forum...

ja nie mam problemów z lol-em a mam tego SAMEGO lol-a co wy... no chyba że macie wzbogacanego o jakieś nielegalne oprogramowanie... 

Teoretycznie mając 300 pingu w LoLu powinienem mieć tyle samo w CS'ie, skoro mój internet pieprzy. W CS'ie mam 40 pingu, do 45 się waha. W LoL'u kiedy jest ok, mam 43-53. Ostatnio mam 80-150 tak średnio, ale skacze do 300+. To, że Tobie nie lagguje - cieszy mnie to, ale skoro Twój post nic nie wnosi do tematu, np. próby rozwiązania laggów czy coś, to po co piszesz? Wiele osób ma laggi, wiele nie ma. Tak było jest i będzie. Pisanie postów w stylu "A bo ja nie mam laggów. To przez wasz gówniany internet/komputer etc." nie ma żadnego sensu ani merytorycznej formy. Osobiście słabego internetu nie mam, komputera raczej też nie i laggi i spadki FPSów ostatnio w LoL'u mam. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...