Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PolishLife 3

SebxteR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2449514426778311242020.png

Witam, z przyjemnością chcę was poinformować o powrocie mojego starego serwera PolishLife. Będzie to już 3 odsłona serwera, cała akcja na serwerze będzie odbywać się w mieście z 1 edycji.

Stara prezentacja serwera: http://www.mpcforum.pl/topic/1337901-polishlife/

9167814426778311242020.png

Pierwsze informacje o serwerze można było przeczytać 22 grudnia 2014 roku, wtedy powstała pierwsza prezentacja serwera. Serwer działał aż do momentu drugiej edycji serwera, niestety upadł z wielu przyczyn. Projekt był kontynuowany przez innego użytkownika, ale niestety też upadł. Wczoraj dostałem propozycje od właściciela serwerów Dcraft, aby stworzyć serwer real life po upadku serwera SanFierro moim postanowieniem było nie tworzyć serwerów real life, ale jednak wpadłem na pomysł, aby otworzyć na nowo serwer PolishLife na mapie z 1 edycji. Teraz więcej o rozgrywce, gracz ma możliwość kupna samochodu, pracowania w kopalni, tartaku, kupowania mieszkań, na serwerze jest system chorób, czyli gdy gracz zje surowe mięso to jest szansa, że się zatruje. Mieszkania będą w różnej cenie, od mieszkań w kanałach aż do mieszkań w wieżowcach, nie zabraknie też działek. To jest mała część rzeczy, które znajdują się na serwerze, mam też wiele pomysłów, więc na serwerze będzie co robić.

5968614426778311242020.png

Typ: RealLife
Wersja: 1.7.x - 1.8.x
Sloty: 50
Premium: Nie
IP: PolishLife.maxc.pl
Potwory: Nie
Zwierzęta: Tak
Nether: Nie
End: Nie
PVP: Nie

9849114426778311242020.png
Właściciel: SebxteR
Właściciel: Dorii2003
HeadAdmin:  xDarkselx

Start serwera planowany na: 20.09:2015 lub 21.09.2015

Opublikowano

no no. Mam nadzieje że uda mi się wbić do administracji. Jestem supermoderatorem na HC i byłem na Creative, więc czemu nie ;) Ciekawe, czy mi się uda.

#LenovoLegion Team

Opublikowano

Powodzenia oby serwer wypalił ;). Dodaj jeszcze screeny by zobaczyć jak to wygląda.Najlepsze, że serwer jest na 1.7 i 1.8.Chętnie wbije na start.

Opublikowano

Przepraszam, czy na pierwszej edycji były 3 prace? Grzebanie w śmieciach, kopanie, tartak? Bo jeśli tak, to oznacza, że grałem na tym serwerze, i chętnie wbiję na 3 edycje. 

Opublikowano
Witam, na serwer zostało dodanych kilka rzeczy oto one:

1. Dodano komendę /regulamin,
2. Dodano komendę /administracja,
3. Dodano komendę /pomoc,
4. Dodano komendę /www,
5. Dodano komendę /komendy,
6. Dodano komendę /vip
7. Dodano komendę /poradnik,
8. Zmieniono ilość sztuk sprzedawania drzewa w skupie z 32 na 64 oraz zmieniono cenę za sprzedaż na 30$,
9. Do sklepu TESCO dodano możliwość kupowania telefonów,
10. Dodano do skupu cobblestone.

Aktualna wersja serwera: b3.01a

//źródło z forum serwera

bannergif.gif

Opublikowano

@peppa95 lacz sie z ip dcraft.maxc.pl

Witam, informuje ze nastapila zmiana IP.

Od teraz trzeba się łączyć z ip DCraft.maxc.pl i wpisać na nim komendę /reallife lub /polishlife albo wejść w portal "RL"

/serwer zamkniety, dziala jedynie easyhc mc-dcraft.pl

bannergif.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...