Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hmm Puszczanie Muzy Przez Skype Jak Się Ma Słuchawki I Mikro Czy To Możliwe Chyba Ta

Podobało się i czy działa?  

18 użytkowników zagłosowało

1. 1. Dzia?a?

• Tak
      10
    • Nie
      8
  2. 2. Podoba?o si??

• Tak
      5
    • Nie
      13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapewne każdy się zastanawia jak zrobić by móc puszczać muze przez skype nawet na YT i 2 użytkownik to słyszy więc to jest proste rozwiązanie:

Dla xp:

start====>Wszystkie Programy===>Akcesoria====>rozrywka===>Regulacja Głośniości===>opcje Właściwości===>Pszełączamy na stereo mix====>master Vorume zaznaczamy Powinnien każdy słyszeć nawet w cs co robimy na kompie jakie muzy puszczamy i na skype :P Nie wiedziałem jak coś gdzie to napisać może się komuś przyda jak jakiegoś kumpla wkurzyć. xD

graphic.png

76561198162331360.png

Opublikowano

Ooo! Kurwa, ale ty jesteś zajebisty... hahahahah xD

P.S. - Ktoś o tym nie wiedział

gg1212503410113.jpg

Gierki, w które aktualnie gram to:

-Left 4 Dead

-Left 4 Dead 2

-Fallout 3

-Battlefield Bad Company 2

-Gta IV

Opublikowano

Ja tam daję full głos na słuchawkach i mikro do nich. Wkurwienie gwarantowane bo dodatkowo trzeszczy ;d

Tu jest tez blad gramatyczny...

Nie "pszelaczamy" tylko PRZEŁĄCZAMY!

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

stereo mix nie wystepuje we wszystkich sterownikach, w niektorych sterach ukrywa sie to pod inna nazwa :P

everythingfou - sprawdź to.

• 9 miesięcy temu...
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Jestes proo eloo

Jak cos tez jest sposob. ze dokladasz mikro do glosnika/sluchawki i jest podobnie :D

Lenovo Legion Slim 5 User
CPU: 
AMD Ryzen™ 7 8845HS GPU: NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 (140W) RAM: 32 GB DDR5 5600 Mhz SSD: GoodRam PX700 1TB + SAMSUNG 970 Evo Plus 1TB 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

to chyba każdy zna więc nie potrzebny temat :P ale osobą które o tym nie wiedzą się przyda

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

No ja nie mam blink.gif czegoś takiego

ja mam

realtek HD audio Input

realtek HD audio output

realtek HD audio input

w realteku odznaczasz miks stereo

50242901025481485805.png

Bo król jest tylko jeden

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...