Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukiwany Technik!

livart

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pilnie poszukiwany technik, programista.

Na większą metę nie zrobię i żegnam.

A więc tak troszkę o mnie:

Jestem Janek mam 14 lat serwerami zajmuję się od sporego czasu (Nie ich tworzeniem) i mnie cos tkneło aby zrobić takowy serwer, typu skyblock.

Nie chodzi mi o technika który wymaga kokosy tylko w późniejszym czasie jakis procent z serwera.

Wymagam dojrzałosci nie wiekowej, tylko takiej żeby nie było "Nie wyszło mi odchodzę" 

Znajomosci tego co się robi, nie dziecinady.

Ja też za dużo lat nie mam ale wiem co to kultura i ortografia :)

Kontaktować się na pw na MPCForum.pl :)

Wymagan umiejętnosci konfiguracji, spolszania oraz dopasowywania. Pisania nie wielkich skryptow lub pluginow.

Opublikowano

Zgłąszam się! Mam gotowe pluginy na SkyBLOCK + Mapa :)

Procesor: Intel Core i7-7700K 4.2GHz 8mb Płyta główna: Gigabyte AORUS Ga-Z270X-Gaming 5

Grafika: MSI GeForce GTX 1070 Gaming X 8gb GDDR5 (256 bit) <3 Ram: G.Skill Ripjaws V DDR4 16GB(2x8GB), 3200MHz, CL16 

Dysk HDD: Western Digital Red, 3.5'', 3TB, SATA/600, 64MB cache Dysk SSD: Crucial MX300 525GB Sata3

Chłodzenie: be Quiet! Dark Rock Pro 3 Zasilacz: Corsair RM550X 80+ GOLD 550W Obudowa: be Quiet! Pure Base 600 Window Black/Orange

• 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...