Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Type 5 Heavy

Fx3mous

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

te czolgi są fajne, ale wydaje mi sie, ze chwile trzeba poczekać, bo to bedzie jak z Brytyjskimi TD'kami, nikt nie umiał AT2 przebić, a pozniej ogarnieli weakspota na dachu i pada na 4 strzaly od T67, poza tym magnes na golda, sam o tym wiem majac VII tier, Is'y-3 do mnie z golda strzelaja jak szalone, jednak polecam, łatwo sie DMG klepie, a droga do Is-7 dla mnie to porazka, porazka przez jeden czołg, mianowicie Is-8, is-3 lepiej sobie radzi niz is8, moje zdanie, maus jak maus, wolalbym E100, chyba, ze masz to ok.

Opublikowano

Pancerne tanki, aktualnie robią kosę, bo mało kto zna weakspoty. Xt jest całkiem dobry, ale imo gorszy od E 100. Cała linia jest przyjemna.

Opublikowano

Jeśli lubisz pancerne, wielkie i WOLNE czołgi to rób. Dość zabawna linia i obecnie najbardziej irytująca graczy.

te czolgi są fajne, ale wydaje mi sie, ze chwile trzeba poczekać, bo to bedzie jak z Brytyjskimi TD'kami, nikt nie umiał AT2 przebić, a pozniej ogarnieli weakspota na dachu i pada na 4 strzaly od T67, poza tym magnes na golda, sam o tym wiem majac VII tier, Is'y-3 do mnie z golda strzelaja jak szalone, jednak polecam, łatwo sie DMG klepie, a droga do Is-7 dla mnie to porazka, porazka przez jeden czołg, mianowicie Is-8, is-3 lepiej sobie radzi niz is8, moje zdanie, maus jak maus, wolalbym E100, chyba, ze masz to ok.

lol? IS 8 jest świetnym czołgiem, takim mt/ht.

; )

Opublikowano

Jeśli lubisz pancerne, wielkie i WOLNE czołgi to rób. Dość zabawna linia i obecnie najbardziej irytująca graczy.

lol? IS 8 jest świetnym czołgiem, takim mt/ht.

dokładnie, mt/ht , pancerz jak MT, mobilnosc jak HT, dokładnie, idealny czołg, papier j****y, nic nie odbija, is3 wiecej przyjmie, a wieza lyka smieszne pociski, gorna plyta tak samo, strzal w bok gornej plyty konczy sie rozj****ym ammorackiem, az mnie ponioslo, napisalem, ze to moje zdanie, Tobie sie nim dobrze gra, to okej, nie kloce sie, dla mnie is3 byl o niebo lepszy.

Opublikowano

Do ob140 i Isa7

Co do IS-7 to (jak widać powyżej) kontrowersyjna kwestia, is-8 nie jest zły, ale najlepszy nie jest. T-54 też nie gra mi się najlepiej, ale to kwestia gracza.

Imo linia do Type 5 HT jest naprawdę dobra i nie ma żadnego koszmarnego/słabego czołgu.

Opublikowano

Co do IS-7 to (jak widać powyżej) kontrowersyjna kwestia, is-8 nie jest zły, ale najlepszy nie jest. T-54 też nie gra mi się najlepiej, ale to kwestia gracza.

Imo linia do Type 5 HT jest naprawdę dobra i nie ma żadnego koszmarnego/słabego czołgu.

Napisał do dupy, is8 ani t54 nie są do dupy, moje ulubione czołgi z tych linii nie licząc 10tek xD

Opublikowano

no widzisz, Tobie T-54 nie gra sie dobrze, a to najlepsza IX med mimo iz jej nie mam, gram E50 (kolega ma T-54)  i E50 mam 2100 wn8 z 150 bitw, T-54 to miód wg mnie, ale podziekuje T-43 i T-44 bo to s**towe czołgi, tak samo jak IS-8 dla mnie to s**t, nie kłoce sie z Tobą, bo kazdemu inaczej dany czołg pasuje, 500 bitw na 50 100, kochałem ten czołg, przez Multiego sie zarazilem magazynkami, a teraz? 50B padam z 1k dmg, nie umiem grac nimi, oduczyłem sie, all sie zmienia, IS-8 to papier, wg mnie najgorszy heavy 9 tieru, E-75 było kot, M103 z*******e, conqueror i ta wieża, ale co ma do zaoferowania IS-8? nic, działo najwyzej.

Opublikowano

dobra dzieki wszystkim za odp. wiec ide w tom linie bo E100 juz mam i sie zastanawialem nad japoncem albo mousem i jednak wybiore japonca temat do zamkniecia i jeszcze raz dzieki za odp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...