Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EB] Dyskusja na temat programu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakie są wasze odczucia na temat EloBuddy? Póki co trwa coś w rodzaju bety i jest mnóstwo bugów, jednak wydaje mi się, że projekt może okazać się o wiele lepszy od L#. W aktualnym stanie, raczej nie opłaca się na nim grać. 

b_560_95_1.png

Opublikowano

Jakie są wasze odczucia na temat EloBuddy? Póki co trwa coś w rodzaju bety i jest mnóstwo bugów, jednak wydaje mi się, że projekt może okazać się o wiele lepszy od L#. W aktualnym stanie, raczej nie opłaca się na nim grać. 

Minął nawet nie cały 1 dzień, dojdzie kilka developerów, naprawią bugi (mają je fixnać na dniach), dojdzie kilka lepszych skryptów i będzie git, osobiście narazie na tym nie będę grał ale zobaczymy co będzie za msc/pod koniec roku ;)

Opublikowano

Jak dla mnie to EB jest zrobiony metodą kopiuj wklej z LeagueSharpa, z lekko poprawionym orbwalkerem i prediction. Nie mam zamiaru używać untrusted programów które są dostępne od jednego dnia, jak dla mnie to instant ban.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

­

Jak dla mnie to EB jest zrobiony metodą kopiuj wklej z LeagueSharpa, z lekko poprawionym orbwalkerem i prediction. Nie mam zamiaru używać untrusted programów które są dostępne od jednego dnia, jak dla mnie to instant ban.

Imo nie będzie tak szybko wykryty. 

b_560_95_1.png

Opublikowano

Nie wiem czy to można nazwać "skryptami" bo jest tak c*****e na ten moment, a samego bota to chyba od roku już zapowiadali, polecam używać już bardziej free bola.

Opublikowano

dziwne bo mi albo skrypt sie nie wgrywa albo wgrywa ale np nie robi nic :) ostatnio lux chodzila mi calkiem dobrze w podczas meczu poprostu przestala robic kombo :D no trudno L szybko nie dadza bo wiadomo promuja to gowno.... 

Opublikowano

Program zmierza w dobrą stronę. Twórcy cały czas wgrywają aktualizacje poprawiające działanie programu. Skryptów robi się coraz więcej, są słabe i dobre ;)

Opublikowano

Boluś podaj mi jeden dobry plx ;x

@Pallas od siebie polecę:

Thorn's Cassiopeia

Dark Ryze

Paranoid kalista (dość dobra)

Pamiętajmy, że to początki programu :)

Opublikowano

Widze w changelogu że poprawili orbwalker i jest niby "perfekcyjny", a jak jest naprawde? Jest różnica między orbwalkerem teraz a orbwalkerem tydzień temu?

Opublikowano

Widze w changelogu że poprawili orbwalker i jest niby "perfekcyjny", a jak jest naprawde? Jest różnica między orbwalkerem teraz a orbwalkerem tydzień temu?

Nie, l# dalej lepszy. Jak dziś grałem na eb to orbwalker dziwnie świrował momentami i miał lekkie "zwiechy".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...