Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak usunąć czarne paski po bokach windows 10?

Marcel112120

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W windows 10 nie dziala zadna mododa na usuniecie paskow po bokach ( karta graficzna nvidia 980 ti 64 system

bitowy ) Na pulpicie dziala skalowanie przez ustawienia nvidia i z pulpita

i ale w grach nie tylko w cs 1.6 nie mam paskow po bokach bo uzylem komendy

Opublikowano

Próbowałeś wszystkiego, czyli czego? W myślach ci czytamy?

Napisz czego próbowałeś, to będzie łatwiej. A nie ktoś napiszę sposób, a ty do każdego ten sam tekst ...

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Polecam sprawdzić czy monitor nie ma opcji "Panorama / Oryginala". U mnie w monitorze sie zmienia czy sie rozciaga czy nie, sprawdz czy ty tak nie masz.

Pozdrawiam KiesieK

Główne hobby - Jazda Oplem Signum 3.2 v6 2003.
League of Legends - Plat (nickname KiesieK v3)
Minecraft - głównie serwery modowane, pod nickiem "KiesieK"
PC: CPU i5 6600k @ 4.5GHZ, MOBO Z170A Gaming Pro Carbon, CPU Cooler Cryorig H5 Ultimate, RAM Geil Dragon 2x8GB 3000MHZ, GPU Asus Strix GTX 1060 @~2137mhz boost, PSU SilentiumPC Vero M1 600W, Case SilentiumPC Aquarius X70W, HDD 2xBarracuda 500 i 320, BRAK SSD - planowany SM961.<p> 

Opublikowano

Polecam sprawdzić czy monitor nie ma opcji "Panorama / Oryginala". U mnie w monitorze sie zmienia czy sie rozciaga czy nie, sprawdz czy ty tak nie masz.

Pozdrawiam KiesieK

Nie mam

@mmaxx dzieki temat do zamkniecia

Pozdrawiam KiesieK

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...