Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] League sharp crack do pobrania pomożecie +

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam nadzieje, ze teraz joduska odpowiednio zabezpieczy l# zeby byl niemozliwy lub trudniejszy do scrackowania ;)

Taa, kilka ostatnich update też miał być niemożliwy do scrackowania, sfixowany crack, jakoś miernie twój bóg to wykonał.

Opublikowano

Taa, kilka ostatnich update też miał być niemożliwy do scrackowania, sfixowany crack, jakoś miernie twój bóg to wykonał.

nie jest moim bogiem ani nic takiego, po prostu mam takie marzenie aby wszystkie polaki robaki nie mogly uzywac i krasc :3 i aby na mpc byly wylewane hektolitry krwi z dupy

Opublikowano

nie jest moim bogiem ani nic takiego, po prostu mam takie marzenie aby wszystkie polaki robaki nie mogly uzywac i krasc :3 i aby na mpc byly wylewane hektolitry krwi z dupy

Zawsze pozostaje EloBuddy który do gwiazdki prześcignie L$

76561198342061369.png

Opublikowano

jest już 5.18 ciekawe za ile bd crack jak coś możecie podesłać link do pobrania to dam 2 plusiki :> 

Zamiast prosić o cracka we wszystkich tematach którego i tak ci nikt nie przyśle załóż sb konto na nulledzie i załatw sb auth tak jak każdy który ma dostęp do cracka.

76561198342061369.png

Opublikowano

Zamiast prosić o cracka we wszystkich tematach którego i tak ci nikt nie przyśle załóż sb konto na nulledzie i załatw sb auth tak jak każdy który ma dostęp do cracka.

mam konto xD po prostu jestem tak tępy że nie wiem jak wejść żeby to tam pobrać nie to że leniwy jestem xD 

Opublikowano

Jeszcze Outdated po pierwsze a po drugie jest po prawej stronie xD

Jaki przypał xD.... możliwe że dzisiaj wieczorem będzie crack Broly pisał coś że w 82% ma skończone inni pisali że 60%

76561198342061369.png

Opublikowano

Jaki przypał xD.... możliwe że dzisiaj wieczorem będzie crack Broly pisał coś że w 82% ma skończone inni pisali że 60%

poczekamy zobaczymy:D dobrze by było jak by dzisiaj wpuścił tego update ^^

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

poczekamy zobaczymy:D dobrze by było jak by dzisiaj wpuścił tego update ^^

Oby planowałem wbić w ten weekend diaxa ale jak widać nie ma cracka ;x a do Elo Buddy nie mam narazie zaufania. ;c

76561198342061369.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...