Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EB] Słaby evadee, tnie, skrypty się zacinają postać stoi w miejscu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problemy z EB ponieważ skrypt jak stoje w miejscu powinna się postać kręcić, a normalnie stoi po 2  słabo unika, prawie we wszystko chodzi nie działa płynnie .

Z L# nie miałem takich problemów jak przy EloBuddy ^_^

Może ktoś wie jak zaradzić ?

Opublikowano

Jest o wiele lepsz poczekać trzeba na oficjalny orbwalk,skrypt do fiory mniamuśny :D(Tester)

No to się zobaczy :D ale szkoda, że przez ten czas L# nie updatują :D bo takto by się poczekało aż by Eb miał przewagę xD

Opublikowano

Witam mam problemy z EB ponieważ skrypt jak stoje w miejscu powinna się postać kręcić, a normalnie stoi po 2  słabo unika, prawie we wszystko chodzi nie działa płynnie .

Z L# nie miałem takich problemów jak przy EloBuddy ^_^

Może ktoś wie jak zaradzić ?

2-3 dni i naprawia wszystko (info z gory).

eSwH2k3.png

Opublikowano

To co mi się podoba że trzymając spację i kursor w jednym miejscu postać nie robi żadnych "kółek"

Na bolu i L# też tego przecież nie robi :pls:

Opublikowano

Tak jest jak sie nie zna angielskiego. W L# zwiększasz Hold MPCforum np na 100 a w SAC:R włączasz którąś tam funkcje nie pamiętam dokładnie jak się nazywa ale jest tam na 100%

@Edit

SAC:R -> Configuration -> Mouse over hero to stop move

Tak ciężko się kur** w opcjach szuka, że trzeba na forum płakać o pomoc ?????

Opublikowano

EB JEST BETA, A WY OCZEKUJECIE PERFEKCJI, no "dzieci" błagam was opanujcie się.... najśmieszniejsza rzecz jak piszą "orbwalking jest słaby" "zacina" "nie orbwalkuje", ja w tym momencie mam zawsze taką bekę.. i pokazują się ci "znawcy" i te 12 letnie "dzieci" buszująće..., nawet angielskiego nie znają w minimum.., ani nie wiedzą że jest cośtakiego jak "WINDUP" i wystarczy go przestawić na odpowiednią liczbę do pingu.. i orbwalk się nie "zacina" i działa dobrze.. i jest good..., no ale oni nawet z ustawień korzystać nie potrafią... i płaczą na forum, że nic nie działa... śmiech.

@banlista Tak jak ty.... mam zarazem bk'e i łapie się za ryj z tej patoli..., nawet z ustawień nie potrafią korzystać...

704471444169185578515.png

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

I jak naprawione ? bo boje się ranekda znowu przegrać przez TĄ ELO BUDE 

Codziennie coś poprawiają, mi na koncie które expie gra się przyjemnie normalne. Niektóre skrypty nie grywalne ale niektóre są dobre.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...