Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skin] Vayne and Lulu

Biter.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Arclight Varus, ładny wygląd postaci oraz umiejętności, splash art (Heartseeker również świetny, ale niedostępny). A co do Lulu, podoba mi się Dragon Trainer Lulu (fajny smoczuś i ładne ma włosy (loczki) Lulu) lub Pool Party, postać jest przeurocza, śmiesznie poruszają się oczka czapce ośmiornicy, animacja również niczego sobie (bąbelki), fajne dźwięki.

Opublikowano

Arclight Varus, ładny wygląd postaci oraz umiejętności, splash art (Heartseeker również świetny, ale niedostępny). A co do Lulu, podoba mi się Dragon Trainer Lulu (fajny smoczuś i ładne ma włosy (loczki) Lulu) lub Pool Party, postać jest przeurocza, śmiesznie poruszają się oczka czapce ośmiornicy, animacja również niczego sobie (bąbelki), fajne dźwięki.

Do lulu to zabiorę Pool Party.

Ps: Chciałem do vayne a nie do varusa ;D

Opublikowano

Do lulu to zabiorę Pool Party.

Ps: Chciałem do vayne a nie do varusa ;D

Aff, faktycznie... Mój błąd, wybacz. Ale w sumie na to samo wychodzi. Bo te dwa skiny do Vayne są ładne (Heartseeker, jest taka kobieca, posiadam go, ale nie gram Vayne, także...), Arclight (TEGO BYM WYBRAŁA) ma ładne skiny i splash art * - * Aristocrat też niczego sobie, ale nie jest jakąś rewelacją :p

Opublikowano

Dragon slayer, dlaczego? main'uje vayne na adc grając na tym skinie zawsze mam odczucie i wrażenie, że na ulcie trzymając kusze jest bardzo sztywna bardzo mi się to podoba i pomaga w perfekcyjmy orb'ie + jest bardzo łądnym skinem i jest dość popularny wśród graczy na żadnym innym skinie nie mam wrażenia tej "sztywności", a przez to jakoś milej mi się gra nw czemu i lepiej czuje przez to postać jakbym totalnie ją kontrolował(DZIWNE xD) moim zdaniem jest to najlepszy skin.Co do lulu to chyba kwestia gustu totalnie, chociaż mi ten "zimowy" bardzo się podobał

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

­Do Lulu zdecydowanie basenowa lulu :) Osobiście posiadam, jest mega słodka, ładne animacje, dźwięki i ten powrót do bazy *.*

Do Vayne świetlista lub arystokratka. Oba skiny mają według mnie ładne arty i ładnie się prezentują w grze.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Powiedzmy, że poniekąd mam odpowiedź na Twoje pytanie - dzięki temu programowi jesteś w stanie mieć wszystkie skórki - za darmo więc nie będziesz musiał się zastanawiać co kupić :>

Wyprzedzając 3 tysiące pytan i odpowiedzi niedoinformowanych ludzi którzy mówią, że program jest nielegalny - odpowiadam: jest legalny w 100%, jeżeli jeszcze macie jakies wątpliwości co do tego napiszcie ticket do Riotu i przestańcie ludziom wciskać kit, że nie można używać tego programu :)

► https://www.youtube.com/watch?v=rfDS-pOD4Zs

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...