Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziewczyna

Kakarott1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rok temu przyszła do gimnazjum dziewczyna gdzieś pół roku o przyjściu się patrzyła. Ja teraz jestem w 3 ona w 2 jak ja dodam do znajomych nie mam zdj na fb pewnie dlatego nie może mnie znaleźć wiec jak ja dodam i napisze coś w stylu czego ciągle na mnie patrzysz da mi spokój? Nie powiem ładna jest ale chyba nie doroslem do związku jeden z przeszłości mi wystarczyl

Opublikowano

Co ćpałeś? Też chce.

Twój post jest niekomunikatywny.

PS: I co wy macie z tymi dziewczynami? Już chyba czwarty temat z rzędu o tej samej nazwie...

Dbmy4Vg.png?1

Opublikowano

Podejdź do niej i kulturalnie spytaj: "co się lampisz?".

Robienie pierwszego kroku poprzez facebooka to średni pomysł.

Moze od razu powiem, przestan sie gapic bo ci wypierdole krav mage na szyje? Z  biciem sie poczekam bo niedlugo sie zapisze na Mhuay Thai

Opublikowano

Pewnego dnia pojechałem na rower i koło Biedronki jak chciałem przejechać na drugą stronę ulicy(jechałem po ścieżce rowerowej przy chodniku) patrzę na prawo- nic nie jedzie, na lewo też no to jadę, a że światło miałem zielone to niczego się nie bałem i później jeszcze przez park jechałem i w końcu do domu. 

­

Opublikowano

Co ćpałeś? Też chce.

Twój post jest niekomunikatywny.

PS: I co wy macie z tymi dziewczynami? Już chyba czwarty temat z rzędu o tej samej nazwie...

Nastepnym razem nazwe temat: ,,Spocony gruby mezczyzna chce mi pokazywac kotki w piwnicy [5 Zdjec!] na pewno kazdy wejdzie XDDDDDDDd

Opublikowano

Postanowilem zrobic to przez ,,neta" zeby nie wyjsc na idiote w szkole/przed.. Troche wkurwiajace jest jak jesz a ktos idzie i sie na Ciebie patrzy a ma lekcje wyzej no k***a xD

Opublikowano

Postanowilem zrobic to przez ,,neta" zeby nie wyjsc na idiote w szkole/przed.. Troche wkurwiajace jest jak jesz a ktos idzie i sie na Ciebie patrzy a ma lekcje wyzej no k***a xD

No, takie rośnie pokolenie. Zrywają przez facebooka, godzą się przez facebooka, jeszcze brakuje, żeby się zaręczali przez fejsbuka, bo jaj nie mają, żeby w realnym świecie coś zrobić...

Co do tematu, opcja 1: patrzy się, bo przystojny samiec alfa z Ciebie i marzy o brutalnym seksie z Tobą, opcja 2: masz pryszczaty/ogólnie jakiś niewyjściowy ryj i tak zwracasz jej uwagę. 

Aby poznać, która z tych opcji jest prawdziwa, pogadaj sobie z nią, ale nie zadawaj pytania w stylu "co się tak na mnie patrzysz?", bo to bezsensu i dziewczyna poczuje się zawstydzona, zmieszana.

Pogadaj z nią po prostu, jak będzie dla Ciebie miła, to znaczy, że opcja 2 o niewyjściowym ryju odpada i zostaje ta 1. Jak naprawdę jej się podobasz, to poznasz to po jej zachowaniu, nie będąc tego świadomymi wysyłamy mnóstwo znaków płci przeciwnej przez tzw. mowę niewerbalną, z której odczytujemy znacznie więcej niż ze słów. 

P.S. Jak już od roku Cię tak wodzi wzrokiem, to serio coś ją urzekło w Tobie, nie zmarnuj szansy na zaruchanie.

5465845486.png

Opublikowano

Jak zrobisz to przez neta/FB to będziesz największą idiotą jaka może być, jeżeli nie masz odwagi to powiedzieć jej w twarz to jej tego nie mów, najgorsza rzecz to załatwiać taką sprawę przez komunikator. 

Opublikowano

Jak zrobisz to przez neta/FB to będziesz największą idiotą jaka może być, jeżeli nie masz odwagi to powiedzieć jej w twarz to jej tego nie mów, najgorsza rzecz to załatwiać taką sprawę przez komunikator. 

No to peszeg

No, takie rośnie pokolenie. Zrywają przez facebooka, godzą się przez facebooka, jeszcze brakuje, żeby się zaręczali przez fejsbuka, bo jaj nie mają, żeby w realnym świecie coś zrobić...

Co do tematu, opcja 1: patrzy się, bo przystojny samiec alfa z Ciebie i marzy o brutalnym seksie z Tobą, opcja 2: masz pryszczaty/ogólnie jakiś niewyjściowy ryj i tak zwracasz jej uwagę. 

Aby poznać, która z tych opcji jest prawdziwa, pogadaj sobie z nią, ale nie zadawaj pytania w stylu "co się tak na mnie patrzysz?", bo to bezsensu i dziewczyna poczuje się zawstydzona, zmieszana.

Pogadaj z nią po prostu, jak będzie dla Ciebie miła, to znaczy, że opcja 2 o niewyjściowym ryju odpada i zostaje ta 1. Jak naprawdę jej się podobasz, to poznasz to po jej zachowaniu, nie będąc tego świadomymi wysyłamy mnóstwo znaków płci przeciwnej przez tzw. mowę niewerbalną, z której odczytujemy znacznie więcej niż ze słów. 

P.S. Jak już od roku Cię tak wodzi wzrokiem, to serio coś ją urzekło w Tobie, nie zmarnuj szansy na zaruchanie.

W gimnazjum bede ruchal yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...