Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na ile ocenicie ten smartfon w skali cena-jakość?

Ankieta  

4 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wasza ocena:

• Bardzo dobry (biorąc pod uwagę cenę)
      0
    • Dobry (Biorąc pod uwagę cenę)
      1
    • Średni (Biorąc pod uwagę cenę)
      0
    • Słaby (Biorąc pod uwagę cenę)
      1
    • Bardzo słaby (Biorąc pod uwagę cenę)
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jedynie wypisze to co było w poprzednim temacie, nie rozumiem po co kolejny.

Rozdzielczość ekranu wypala oczy, słaby procesor, o reszcie nie warto nic wspominać.

Jedyna zaleta jaka widze to 5 calowy ekran, ale przy takiej rozdzielczosci trudno to nazwac zaleta

oceniam go na skromne 1.5/10

­

Opublikowano

Jedynie wypisze to co było w poprzednim temacie, nie rozumiem po co kolejny.

Rozdzielczość ekranu wypala oczy, słaby procesor, o reszcie nie warto nic wspominać.

Jedyna zaleta jaka widze to 5 calowy ekran, ale przy takiej rozdzielczosci trudno to nazwac zaleta

oceniam go na skromne 1.5/10

We wcześniejszym chciałem, żeby ktoś podał jakiś w miarę dobry telefon do 300zł, ale jako że nie dostałem żadnej wartościowej odpowiedzi, musiałem sam wybrać  :pls:

Co do rozdzielczości, to raczej nie zauważę różnicy, bo przesiadam się z mocno już zużytego smartfona 3,5'' 320 x 480 (165 ppi)

Parametry mi nie przeszkadzają, bo do płynnego przeglądania internetu i grania w mało wymagające gry wystarczą.

Moim zdaniem 1,5 to troszeczkę za mało jak na smartfon za 249zł, ale każdy ma prawo głosu  ;)

Opublikowano

We wcześniejszym chciałem, żeby ktoś podał jakiś w miarę dobry telefon do 300zł, ale jako że nie dostałem żadnej wartościowej odpowiedzi, musiałem sam wybrać  :pls:

Co do rozdzielczości, to raczej nie zauważę różnicy, bo przesiadam się z mocno już zużytego smartfona 3,5'' 320 x 480 (165 ppi)

Parametry mi nie przeszkadzają, bo do płynnego przeglądania internetu i grania w mało wymagające gry wystarczą.

Moim zdaniem 1,5 to troszeczkę za mało jak na smartfon za 249zł, ale każdy ma prawo głosu  ;)

Ciężko kupić dobry telefon w cenie do 300 zł.

xdnXBJo.png

Opublikowano

Overmax vertis you 4010 polecam ci bo to to żarty

Maxymalnie 3/10

Sprawdz tego overmaxa

Sprawdziłem i wole coś 5 calowego (nawet kosztem ppi)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...