Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przejście do II Ery, jak grać gorszymi maszynami?

James1919

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem, zakupiłem odpowiednią ilość maszyn by odblokować II erę i teraz jak gram to przeciwko samolotom II ery, której mają mnie prawie na hita, a ja je muszę tłuc! Grając w I erze bywałem 3/4 w teamie teraz jest dobrze jak 1 samolot rozwalę!

Screen z drzewkiem (te zaznaczone to te które zapamiętałem że mi się trafiają )

evIvzgc.jpg

Cześć...

Opublikowano

Możesz spotkać takie maszyny, ze względu na to, że MM(match making) wybiera samoloty +/- do maks. 1.0 BR (battle ranking). Nie zdziw się potem, że pod koniec IV Ery możesz spotkać odrzutowce, grając tłokowym myśliwcem :)

Opublikowano

@Cali19

A są jeszcze inne tryby niż Match Making? 

I czym różnią się te tryby: Symulacyjny i historyczny? no i drugie pytanie o misje: zagrałem wczoraj misję (pojedyncze misje czy jakoś tak) i po jej wykonaniu dostałem tylko srebrne lwy i trochę PD do LvL, ale chodzi mi czy w tych misjach można dostawać PD do rozwijania drzewka samolotów lub ulepszeń pojedynczego samolotu (tak jak to jest na MM) i czy w misjach własnych też się coś dostaje czy te misje są tylko dla fanu? 

Cześć...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Match Making to nie tryb gry, tylko system dobierania graczy do bitwy. Masz 3 tryby gry: zręcznościowy(AB), realistyczny(RB) i symulacyjny(SB). Czym się różnią?

Różnią się stopniem trudności, przejrzyj tutejsze poradniki, gdzieś był opis trybów gry. W tych misjach pojedynczych dostaje się znikome ilości srebrnych lwów i PD.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...