Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Urodziny MPC z działem Komputery

CiasteczkoMen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Ostatnio chodzę półprzytomna, więc pewnie dlatego troszkę nie zrozumiałam, ale - w kategorii 1 chodzi o narysowanie postaci, tak? Np. w jakimś programie graficznym, etc?

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Technika dowolna, liczy się kreatywność :) Chodzi o narysowanie postaci z gry grającej w wymarzoną grę na wymarzonym stanowisku komputerowym lub postaci z gry wraz ze sprzętem do wygrania.

Opublikowano

K3: Można dawać dowolną ilość poradników?

PS: Znowu najlepsze nagrody dla 'Grafików'... :((

Opublikowano
Miejsce drugie - Słuchawki SteelSeries Siberia V2 Frost Blue 

xD

Konkurs 1 - Wykonanie postaci z gry ze sprzętem do wygrania lub grającej w wymarzoną grę na wymarzonym stanowisku komputerowym. Jedna osoba może dodać jedną pracę, wybieramy jedną z dwóch kategorii.

Jaka forma? Spośród jakich dwóch kategorii? Napiszcie coś więcej

Opublikowano

xD

Jaka forma? Spośród jakich dwóch kategorii? Napiszcie coś więcej

Albo rysujesz "postać z gry ze sprzętem do wygrania" albo "grającą w wymarzoną grę na wymarzonym stanowisku komputerowym".

@KawaiiShante Jakość/ilość ważna, więc w oprogramowaniu da radę :)

Opublikowano

Albo rysujesz "postać z gry ze sprzętem do wygrania" albo "grającą w wymarzoną grę na wymarzonym stanowisku komputerowym".

@KawaiiShante Jakość/ilość ważna, więc w oprogramowaniu da radę :)

chyba sobie jaja robisz. na 1 stronie oprogramowanie - usterki mam tylko 2 tematy (1 zakończony przeze mnie a 2 przez Arkzywa) i to tyle. w sumie w dupie mam ten konkurs, bardziej tutaj chodzi o znajomośc danych rzeczy. taki konkurs moze sie przyjac w jakis grach, ale nie w tym dziale. 

Opublikowano

Czyli mam rozumieć że mam np : narysować wiedźmina i komputer? xD czy też moje stanowisko jak wygląda xDD

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

W 1 kategorii może to być manipulacja kilkoma zdjęciami lub czy może być to zrobione np w programie 3D, czy od a do z trzeba narysować?

Opublikowano

W 1 kategorii może to być manipulacja kilkoma zdjęciami lub czy może być to zrobione np w programie 3D, czy od a do z trzeba narysować?

Technika dowolna

Można korzystać z gotowych renderów postaci?

Możesz

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Żeby wygrać nagrodę to trzeba brać udział w 3 konkursach? 

Trochę nie fair, bo tacy graficy i inni, co będą robić w programach mają łatwiej niż tacy co tylko rysują na kartce -.-

Opublikowano
Aby wygrać mysz, słuchawki lub klawiaturę wystarczy wziąć udział w konkursie numer jeden.

Jak narysuję jakąś postać i np. słuchawki to nie mam już szansy wygrać klawiatury albo myszki? Jak narysuje jedno to w razie czego wygrywam tyko to tak? 

Opublikowano

Żeby wygrać nagrodę to trzeba brać udział w 3 konkursach? 

Trochę nie fair, bo tacy graficy i inni, co będą robić w programach mają łatwiej niż tacy co tylko rysują na kartce  -.-

Zapewniam cię że będę oceniał obiektywnie osoby które będą rysowały na kartkach, i te które będą robiły prace w jakiś programach graficznych.

Tutaj najważniejszy jest twój wysyłek i ile kreatywności włożyłeś w swoją prace na Konkurs. 

Opublikowano

Czyli, ze prace rysowane na kartce maja wieksze szanse bo widac w nich skilla? Czy jak ? Bo imo ja rysujac na tablcie wkladam wiecej pracy w rysunek niz na kartce o/

3KIpGJ1.gif

Opublikowano

Czyli, ze prace rysowane na kartce maja wieksze szanse bo widac w nich skilla? Czy jak ? Bo imo ja rysujac na tablcie wkladam wiecej pracy w rysunek niz na kartce o/

Źle mnie zrozumiałaś, napisałem że będę oceniał prace wszystkich użytkowników obiektywnie.

Opublikowano

Musi być Wiedźmin czy może być inna postać z gry?

Wykonanie to nie to samo co narysowanie, ale jednak chodzi tu jednak o grafikę, tak? Nie można tego zrobić inaczej?

Zapewniam cię że będę oceniał obiektywnie osoby które będą rysowały na kartkach, i te które będą robiły prace w jakiś programach graficznych.

Tutaj najważniejszy jest twój wysyłek i ile kreatywności włożyłeś w swoją prace na Konkurs. 

Czyli jeśli ktoś nie umie rysować a wymyśli coś fajnego, kreatywnego to ma większe szanse niż coś słabego ale fajnie narysowanego?

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Jeśli zostałbym wytypowany na pierwsze miejsce to mogę sobie wybrać nagrodę czy dostaje tak jak jest napisane, że za 1 miejsce myszka (a wolałbym np. słuchawki) ? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...