Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telefon brak miejsca

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, nie wiem czy wybralem dobry dział ale pewnie nie wiec przepraszam za to.

Mam problem taki że na telefonie LG Fino mam w pamieci wewnetrznej wolne okolo 200mb i karte SD gdzie jest 8gb miejsca i przy aktualizowanie aplikacji (clash of clans) wystepuje blad taki iz telefon nie posiada miejsca a miejsce jest bo ta aktualizacja wazy 40mb. Nie wiem co robic a nie chce uzywac zbytnio roota zeby nie zlikwidowac gwarancji.

Opublikowano

Być może jakieś inne aplikacje rezerwują miejsce. Wyłącz aplikacje w telefonie, z których nie korzystasz. Powinno to zwiększyć miejsce na pamięci a wszystkie aplikacje przenieś na kartę SD

limbo-spider-800x100.jpg

Opublikowano

Właśnie sobie odpowiedziałeś - 

tak nie jest poniewaz juz zajmowalem miejsce do maximum i pozniej usuwalem ze bylo wolne 300mb i dalej to samo

Co usuwałeś ? Aplikacje całe czy tylko dane ? Jeśli czyściłeś tylko dane to nie licz, że miejsce się zwolni bo w zanim zaczniesz aktualizację gry, miejsce zostanie zarezerwowane na aplikacje którym wyczyściłeś dane (jak na przykład Sklep Play czy Usługi Google Play). Usuń aplikacje, aktualizacje niektórych (np Google+ itd), WYMUŚ ZATRZYMANIE niektórych aplikacji lub wyłącz je permamentnie (o ile masz taką możliwość), poprzeność z telefonu na karte pamięci co się da i będzie cacy :) W ostateczności przywróć ustawienia fabryczne telefonu, skonfiguruj i jak najszybciej pobierz i zaktualizuj grę  :D

Opublikowano

W niektórych przypadkach usunięcie pamięci podręcznej pozwoli na chwilowe zwiększenie ilości dostępnego miejsca na tyle, żeby pobrać aktualizację. Jeśli posiadasz aplikację Clean Master, użyj jej do usunięcia pamięci podręcznej. Jeśli nie - zrób to z poziomu ustawień systemu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...