Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] InariMT2.eu - Rework

Itan

InariMT2 - Rework  

7 użytkowników zagłosowało

1. 1. Start Rewroka InariMT2

• 20.12.2015
    • 21.12.2015
      0
    • 22.12.2015
  2. 2. Maksymalny poziom na serwerze

• 132 Lv.
    • 137 Lv.
      0
    • 145 Lv.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. 

Zapraszam do dyskusji na temat reworka serwera InariMT2.eu. Serwer od swojego początku stoi po dzień dzisiejszy, lecz od godziny 18:00 rozpoczęły się prace nad reworkiem co przyczyniło się do zawieszenia możliwości logowania. Team serwera składa się wyłącznie z mojej osoby, ponieważ odkupiłem prawa od wcześniejszego właściciela.

Data pierwszego startu serwera: 2 kwietnia 2015 r.

Start Reworka: 20-22 grudnia 2015 r.

Strona Główna:

http://inarimt2.eu

Stara prezentacja:

http://www.mpcforum.pl/topic/1394767-inarimt2eu-dedyk-easypvp

Zachęcam do wypowiedzi.

Opublikowano

Dla mnie projekt był bardzo fajną odskocznią od monotonnych serwerów, posiadał oryginalne i proste rozwiązania, oraz przyciągał na długo. Może warto wprowadzić do tej odsłony kilka dodatków, trochę to ulepszyć, a będzie jeszcze lepszy. 

Bardzo chętnie zawitam, jak wystartuje. :) 

Powodzenia życzę!

Opublikowano

Dla mnie projekt był bardzo fajną odskocznią od monotonnych serwerów, posiadał oryginalne i proste rozwiązania, oraz przyciągał na długo. Może warto wprowadzić do tej odsłony kilka dodatków, trochę to ulepszyć, a będzie jeszcze lepszy.

Bardzo chętnie zawitam, jak wystartuje. :)

Powodzenia życzę!

@1373230489-U611928.pngΑ i Ω

Zależy mi na pozostawieniu jak największej ilości rzeczy które się podobały graczom. Nie zapominam o dodatkach i aktualnościach. Rework wniesie trochę aktualizacji, poprawek a także parę nowości.

Opublikowano

9. Temat służący do dyskusji może zostać utworzony po 14 dniach od startu serwera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...