Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skradzione konto, jakie szanse na odzyskanie?

ronnie10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, moje konto zostało skradzione, jakie szanse są na jego odzyskanie? Historia utraty tego konta jest tak żenująca (nikt by się nie domyślił, nawet ja się takiej magii nie spodziewałem :D)

Opublikowano

A powiedz czy jesteś prawowitym właścicielem konta i powiedz jeszcze jak to konto straciłeś? -.- Od razu mówię, że ciężko odzyskać konto, o którym prawie nic się nie wie.

Opublikowano

Napisz do supportu?
Najlepiej angielski, podajesz wszystkie szczegóły dot. konta (płatności, klucze do gier itp).

PS Chętnie wysłucham tej historii weź się podziel xD

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

@Zarax
Tak, kupiłem CS:GO na steam
@1373230489-U611928.pngxPonury
Ticket wysłany zaraz po kradzieży. Mam nadzieje, że transakcje z PayPal (doładowanie 5$  n razy) pomoże w weryfikacji. Oczekuję szybkiej odpowiedzi, bo eq musi się zgadzać

Historia? Obstawiam, że po tym czynie nastąpiła ta haniebna sprawa. Wchodzę na stronkę z betami i był tam filmik przedstawiający dzisiejsze bety, ale żeby odpalić filmik trzeba było ściągnąć wtyczkę silverlight (Miałem tą wtyczkę zainstalowaną przed formatem, aby oglądać mecze na canal+), ściągam ją i nic się nie dzieje. Resetuję przeglądarke, dalej nic i olałem to. Wchodzę na lounge'a obstawić mecz i przeglądarka się crashuje. Wtf? Wyczyściłem historię, dalej to samo. Chcę wejśc na steam(załączony) w ekwipunek, crashuje. WTF? Wyłaczyłem steam, włączyłem jakiś update steam'a nie zrobiłem go. Nic na kompie nie mogłem zrobić, to reset kompa poszedł. Odpalam, działa normalnie loguje się na lounge przychodzi na e-mail kod dostępu, wszystko cacy wchodzę betuje. Loguje się na steam - błąd logowania. Na e-mail przychodzi kod dostępu (przerażenie w oczach). Coś zaczęło nie grać to postanowiłem, że zrobię ss, a nagle przychodzi 2 mail, że ktoś zalogował się z innego kompa. Nie dowierzam co się dzieje, chcę zrobić ss, odpalam painta, wchodzę na e-mail i wszystkie wiadomości od steam zostały usunietę. :D. Akcja trwała niecałe 10 minut

Opublikowano

Zamiast owego "silverlight" pobrałeś keyloggera ...

Ale serio, masz wtyczkę, ale pobierasz ją 2 raz z "dziwnej strony" :v To wcale nie było podejrzane 2/10 :makka:

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Niedawno miałem format i tej wtyczki po formacie nie instalowałem :v, mój błąd teraz pozostało mi tylko czekać na odpowiedź od supportu. Mam nadzieję, że podanie loginu, e-mail i ss z transakcji paypal wystarczą na odzyskanie konta.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Czekałem, czekałem i się doczekałem :D. Mam takie pytanko. Historia wymiany i sprzedaży wystarczy, aby zostało wszystko zwrócone?

Ja podałem pierwsze numery konta visa, z którego było doładowywane x razy 5/10 euro.

Wspomnę, że odpisali mi 6 miesiącach więc nie licz na szybką odpowiedź ;)

by Neosieł

Opublikowano

Ja tam podałem cd keye prawie wszystkich gier + email, hasło itd przed kradzieża i po miesiacy mi odpisali i odzyskalem konto ale co z tego jak vac na koncie xD

1390758008-U305854.png graphic.png

Opublikowano

@Zarax

Tak, kupiłem CS:GO na steam

@1373230489-U611928.pngxPonury

Ticket wysłany zaraz po kradzieży. Mam nadzieje, że transakcje z PayPal (doładowanie 5$  n razy) pomoże w weryfikacji. Oczekuję szybkiej odpowiedzi, bo eq musi się zgadzać

Historia? Obstawiam, że po tym czynie nastąpiła ta haniebna sprawa. Wchodzę na stronkę z betami i był tam filmik przedstawiający dzisiejsze bety, ale żeby odpalić filmik trzeba było ściągnąć wtyczkę silverlight (Miałem tą wtyczkę zainstalowaną przed formatem, aby oglądać mecze na canal+), ściągam ją i nic się nie dzieje. Resetuję przeglądarke, dalej nic i olałem to. Wchodzę na lounge'a obstawić mecz i przeglądarka się crashuje. Wtf? Wyczyściłem historię, dalej to samo. Chcę wejśc na steam(załączony) w ekwipunek, crashuje. WTF? Wyłaczyłem steam, włączyłem jakiś update steam'a nie zrobiłem go. Nic na kompie nie mogłem zrobić, to reset kompa poszedł. Odpalam, działa normalnie loguje się na lounge przychodzi na e-mail kod dostępu, wszystko cacy wchodzę betuje. Loguje się na steam - błąd logowania. Na e-mail przychodzi kod dostępu (przerażenie w oczach). Coś zaczęło nie grać to postanowiłem, że zrobię ss, a nagle przychodzi 2 mail, że ktoś zalogował się z innego kompa. Nie dowierzam co się dzieje, chcę zrobić ss, odpalam painta, wchodzę na e-mail i wszystkie wiadomości od steam zostały usunietę. :D. Akcja trwała niecałe 10 minut

FACEPALM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...