Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę Questerem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć !

Kilka słów może o mnie chociaż i tak 2/10 forum mnie zna ( tak tak hejty pozdrawiam bo zaraz lajk i inni wlecą i dodadzą Swoje 2 grosze ).

Jestem Magda, mam 20 lat. Mieszkam o okolicach poznania i tak dalej ;)

Głównie zaczęłam się zajmować pisaniem Questów, do serwerów metin2. Parę fabularnych, takich hmm normalnych. 

Ostatni Quest który został przez moją osobę napisany jest to Quest na handel postacią ( skrzynka na postać ) Ss będzie niżej jak to +/- wygląda.

Oferuje :

* Pisanie Questów:

+ misji fabularnych

+ dungeony

i inne.

+ nie interesuje mnie żadna ranga

Oczekuje :

+ ogarniętą administracje

+ minimum w w 70-80 % gotowy projekt

+ dobry kontakt 

Kontakt:

PW

ss

6194714425885421229037.png

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Pracujesz na zlecenie? Bo temat mną trochę zamieszał ^^

Dokładnie, tylko zlecenia. 

Opublikowano

moge prosić o jakiś ss jak wyglądają twoje questy "od środka" ?

Masz ss jak wygląda na serwerze ( w tam tym przypadku handel ) Jeszcze posiadam quest ee sklepy off

Opublikowano

Hahahhahahahah śmiechłem !! Od kiedy Quest wzięty z sf Santerii jest twój ? Dowód : http://wklejto.pl/234769

Nie polecam fałszywa osoba, próbuje sobie przywłaszczyć czyjś quest, może ten z shopów to od Nixa zmienione z Nixo_Shops na Unga_Shops ? Po prostu bezcenne, wziąć quest od kogoś i się pod niego podszywać. Nie polecam 

Opublikowano

Hahahhahahahah śmiechłem !! Od kiedy Quest wzięty z sf Santerii jest twój ? Dowód : http://wklejto.pl/234769

Nie polecam fałszywa osoba, próbuje sobie przywłaszczyć czyjś quest, może ten z shopów to od Nixa zmienione z Nixo_Shops na Unga_Shops ? Po prostu bezcenne, wziąć quest od kogoś i się pod niego podszywać. Nie polecam 

Coś Ci się chyba pomyliło dziecko drogie :)

1. Raz widzę ten quest na oczy

2. Daj mi dowód że coś takiego ode mnie otrzymałeś.

3. Na chwilę obecną z 1 osobą tylko pisałam. 

4. Pozdrawiam !!

AHH TAK TO PAN TECHNIK U KTÓREGO ODMÓWIŁAM JEGO PROPOZYCJĘ, GDYŻ CHCIAŁ 100 ZŁ CZY 180 ZŁ ZA POMOC W USTAWIENIU RZECZY.

Tak tak sprawdziłam 100 zł miesiięczenie :D

Opublikowano

Coś Ci się chyba pomyliło dziecko drogie :)

1. Raz widzę ten quest na oczy

2. Daj mi dowód że coś takiego ode mnie otrzymałeś.

3. Na chwilę obecną z 1 osobą tylko pisałam. 

4. Pozdrawiam !!

AHH TAK TO PAN TECHNIK U KTÓREGO ODMÓWIŁAM JEGO PROPOZYCJĘ, GDYŻ CHCIAŁ 100 ZŁ CZY 180 ZŁ ZA POMOC W USTAWIENIU 2 RZECZY.

Jaki dowód, to nie jest quest od Ciebie, tylko z plików Santerii, wzięłaś go stamtąd i się pod niego podpisujesz.

Ps nic nie chciałaś u mnie, nie przypominam nawet sobie rozmowy z tobą, jeżeli była jakaś rozmowa podeślij, chętnie zobaczę ;)

Opublikowano

Jaki dowód, to nie jest quest od Ciebie, tylko z plików Santerii, wzięłaś go stamtąd i się pod niego podpisujesz.

Ps nic nie chciałaś u mnie, nie przypominam nawet sobie rozmowy z tobą, jeżeli była jakaś rozmowa podeślij, chętnie zobaczę ;)

Człowieku udowodnij mi że to jest ten sam quest. Udowodnisz? Wątpię, bo jeśli ktoś będzie chciał tego Questa równie dobrze może sobie porównać prawda? Po za tym Quest na handel jest całkiem inaczej ustawiony i ma inne opcji nie są to tylko 2 ssy a jest ich znacznie więcej. Więc skoro nie wiesz to nie mów :) Dziękuje za uwage.

Opublikowano

Człowieku udowodnij mi że to jest ten sam quest. Udowodnisz? Wątpię, bo jeśli ktoś będzie chciał tego Questa równie dobrze może sobie porównać prawda? Po za tym Quest na handel jest całkiem inaczej ustawiony i ma inne opcji nie są to tylko 2 ssy a jest ich znacznie więcej. Więc skoro nie wiesz to nie mów :) Dziękuje za uwage.

Skoro gołym okiem można stwierdzić, że jest praktycznie tak samo napisane te dwa, więc następne opcję są zapewne tak samo, nie oferuj się jeżeli czegoś nie umiesz " Techniku " 

Który niedawno szukał technika do jakiś tam spraw prostych nie pamiętam czego, Pozdrawiam Bez Odbioru !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...