Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Najbardziej opłacalna postać do wymasterowania OBECNIE

d0bekk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim!

Po rocznej przerwie chcę wrócić do gry w League Of Legends.

Sprzedałem swoje konto, gdzie w solo q byłem w Goldzie przez kilka sezonów, teraz zaczynam grać od 1 levela i chciałbym już od 1 levela zacząć grać jedną postacią tak, żeby na 30 levelu mieć ją fajnie wymasterowaną, a przy okazji w drodze do 30 levela, czyli przed zagraniem rankedów, wygrać minimum 80% normali.

Od kiedy ostatnio grałem w LOLa na pewno sporo się zmieniło w balansie, oraz pojawiło się kilka nowych championów i teraz mam dylemat jaką postać wybrać?

Chciałbym, żeby można nią było grać na minimum 2 pozycjach (nieistotne jakich) i żeby nie była często banowana, coś w stylu Nidalee bądź Lee Sina, z tym, że nie wiem, czy te picki są viable.

Także jeżeli chodzi o wymagania co do postaci, to chciałbym, żeby nie była to dość mocno pickowana bądź mocno banowana postać, oprócz tego, gdyby obecnie była dość viable.

Idąc dalej, wolałbym, żeby była mocna w early, niż mocna w late.

Dobrze gdyby była dość tania, bo wiadomo, że zaczynając grę od początku muszę przysiąść i wyfarmić trochę IP.

Dobrze gdyby była również przynajmniej trochę mobilna, chociaż wezmę pod uwagę również championów mniej mobilnych.

Z góry dziękuję za pomoc :)

Zbieram -

34469.jpg

Opublikowano

A ja oczywiście proponuje Vayne, wycarrujesz nią od brązu aż po diament, szczególnie jeśli grasz DuoQ i masz odpowiedni deff w teamfight'ach :)

anigif_sub-buzz-27474-1516737829-1.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...