Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

2 błędy w sysser

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko 

tu jest sysser powiem mi ktos co jest nie tak 

0918 17:26:31870 :: CPythonPlayer::SetItemData(dwSlotIndex=36, itemIndex=41014) - Failed to item data

0918 17:26:31870 :: CPythonPlayer::SetItemData(dwSlotIndex=37, itemIndex=11971) - Failed to item data

0918 17:26:31870 :: CPythonPlayer::SetItemData(dwSlotIndex=47, itemIndex=11971) - Failed to item data

0918 17:26:37002 :: D:\ymir work\ui\game\quest\questicon\level_05.tga ĆÄŔĎŔĚ ľř˝Ŕ´Ď´Ů.CItemData::__SetIconImage
0918 17:26:37090 :: D:\ymir work\ui\game\quest\questicon\level_05.tga ĆÄŔĎŔĚ ľř˝Ŕ´Ď´Ů.CItemData::__SetIconImage
Opublikowano
D:\ymir work\ui\game\quest\questicon\level_05.tga ĆÄŔĎŔĚ ľř˝Ŕ´Ď´Ů.CItemData::__SetIconImage

Prawdopodobnie brak/lub uszkodzony ten plik. Sprawdź, nie miałem takiego błędu nigdy więcej nie jestem w 100% pewny, ale na to wskazuje

Opublikowano

Wywala ci klienta po zładowaniu tak?

Zmień packer item,mob _porto na poprawny z tego co pamiętam teraz nie sprawdzę na 100% w src bo nie mam jak.

item i mob proto tu nic nie ma, tak jak harnaś napisał brak ci tych plików graficznych lub się zjebały

Subiektywny ku.wa blok ciosu szma.o

Opublikowano

item i mob proto tu nic nie ma, tak jak harnaś napisał brak ci tych plików graficznych lub się zjebały

całkiem możliwe co do błędu 2, kiedyś miałem błąd 1 lub podobny dokładnie nie pamiętam i było to od proto.

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

całkiem możliwe co do błędu 2, kiedyś miałem błąd 1 lub podobny dokładnie nie pamiętam i było to od proto.

Tak o 2 mi chodziło, 1 nie wywali klienta, a bynajmniej nie powinien.

Subiektywny ku.wa blok ciosu szma.o

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...