Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam gierki na wolny czas.

VellG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, szukam dosłownie czego kolwiek.

Chciałbym jednak żeby gra nie była płatna, oraz nie było P2W, czyli płacisz żeby wgl miec szanse z innymi.

Gra może byc na steamie, lub nie. Lecz bardziej preferuje gdyby była na Steamie.

Gatunek też obojętny, ważne zeby gra miała jakieś zainteresowanie i żeby grali tam ludzie. Z góry dzieki ;d

Opublikowano

Jesli chodzi o mmo to polecam last chaos, ale jeśli global to tylko eng (na polskim sie ostatnio dużo wydarzyło na niekorzyść graczy). Możesz też zobaczyć Guild Wars, też ciekawa gra, w dodatku jej 2 część stała się f2p.

9La1rOf.gif

Opublikowano

Jesli chodzi o mmo to polecam last chaos, ale jeśli global to tylko eng (na polskim sie ostatnio dużo wydarzyło na niekorzyść graczy). Możesz też zobaczyć Guild Wars, też ciekawa gra, w dodatku jej 2 część stała się f2p.

A taka bardziej lajtowa? Z jakąs słodszą grafiką. Chodzi mi taką chilloutową gierke (^:

Opublikowano

Adventure quest world - do kupienia są AC ( premium waluta ) ale klasy mozna zdobywać przez zdobywanie rangi (w danym roomie np. /join arcangrove - shaman)

Legend - konto premium nie dodaje za dużo ;p

Legend dodaje lepsze enczanty ( np jak masz 40 lv to nie mozesz 40 enczantować ( legend ) ale możesz 38-39 )
@edit2

sam gram i mam 2 zrobione klasy - necromancer i shaman robie teraz darkblooda ( mam 43lvl )

76561198115213832.png

Opublikowano

Moim zdaniem GW2 jest strasznie lajtowe i jedyne co Ci się w nim może nie podobać to grafika, która nie jest słodka chodź czuć momentami azjatycki akcent.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...