Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z połączeniem, grą, routerem

Go0

Rekomendowane odpowiedzi

Nowicjusz
Opublikowano

Witam,

Mam niemały problem z grą CS:GO. Od jakiegoś czasu gra zaczęła wariować, mianowicie:

- laguje mi grę w rozgrywkach internetowych ( ping ok, fps ok, sprawdzane wszystko. ). Podczas gry na boty wszystko działa normalnie

- od kilku dni mam też problem z rozłączaniem komputera z routerem, po czym co dziwne muszę restartować router bo inaczej nie mam dostępu do internetu z żadnego urządzenia ( arris tg862 - multimedia ). Do póki nie gram w cs'a to internet działa normalnie. Jeżeli zaczynam turniejówkę, to po kilku rundach mam ograniczony dostęp albo brak połączenia z routerem.

Robiłem wczoraj format, żeby mieć pewność, że to nie wina wirusów, śmieci na komputerze, starych sterowników.

Nie mam zielonego pojęcia co może być przyczyną takich anomalii z grą.

Proszę o pomoc

Link do demka, na którym widać co się dzieje podczas gry: DEMKO

Opublikowano

Miałem podobny problem, gram sobie a tu nagle abo 800 pingu albo rozłaczało mi internet ... Ostatnio cos tam poszperałem i zmieniłem jakiś liczby i narazie działa ,.. Jeżeli masz tan problem moge ci zrobic napisac co ja zrobiłem ze nie mam lagow i jest wszystko w pozadku .. Pisz PW

Opublikowano

Miałem podobny problem, gram sobie a tu nagle abo 800 pingu albo rozłaczało mi internet ... Ostatnio cos tam poszperałem i zmieniłem jakiś liczby i narazie działa ,.. Jeżeli masz tan problem moge ci zrobic napisac co ja zrobiłem ze nie mam lagow i jest wszystko w pozadku .. Pisz PW

Te liczby... Za pare miesięcy Ci wyskoczy błąd i internetu w ogóle nie będziesz mieć przez zmiane ''tych liczb'' i wtedy tylko i wyłącznie do dostawcy internetu. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...